Büyükkılıç 'Nöbetin tatili olmaz'
Demokrasiye yapılan müdahale ile başlatılan 'demokrasi nöbetlerin' aynı azim ve şevkle devam ettiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatan savunması olan bu nöbetlerin 'tamam' deninceye kadar devam edeceğini ve bu nedenle nöbetin tatili olamayacağını söyledi.
15 Temmuz gecesi başlayan ve milletin hür iradesine pranga vurmaya çalışan vatan hainlerinin kalkıştıkları darbe girişiminin halkın karşısında eridiğini ve yok olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz günü Milletin önemli bir sınavdan geçtiğini ve meydanlara çıkarak sadece demokrasiyi ve Cumhuriyeti sahiplenmediğini kaydetti.
Yüce Türk milletinin aslında en manidar cevabı ve davranışı meydanlarda vermekte olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Türk milleti hiçbir zaman esaret altına alınamamıştır. Almak isteyen dış düşmanlara vermiş olduğu mücadele Dünya Tarihine altın harflerle yazılmıştır. İç düşman saldırısında ise aynı duyarlılığı ve azmi göstererek meydanlara çıkmış ve demokrasisine yapılan, özgürlüğüne pranga vurulmak istenen bu kalkışmayı nöbetlerle en iyi cevabı vermiştir. Başkomutan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlatılan Meydan Nöbetleri büyük bir azim ve şevkle devam etmektedir. Bu gün 9. Gün olmasına rağmen meydanlar dolu doludur. Bu bir nöbet ile bunun tatili olmaz. ”
Başkan Memduh Büyükkılıç, bir taraftan meydanlarda demokrasi nebötleri devam ederken diğer taraftan tüm kamu hizmetlerin aksatılmadan düzenli olarak verildiğini sözlerine ekledi.
İHA
Bakmadan Geçme





