• Haberler
  • Gündem
  • Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,: ''ÇOCUKLARIMIZ UMUT IŞIĞIMIZDIR''

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,: ''ÇOCUKLARIMIZ UMUT IŞIĞIMIZDIR''

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95. yıl dönümünü münasebetiyle kutlamam mesajı yayınladı.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu;''Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 95. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, aydınlık geleceğimizi omuzlarında taşıyan çocuklarımıza armağan edilen tek bayram olduğuna vurgu yapan Gülcüoğlu;'' milletimizin umut ışığı olan çocuklarımız çok yakın bir gelecekte önemli görevlere gelecekler, elde edecekleri başarılarla ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici roller oynayacaklardır. Bu nedenle çocuklarımızın donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetiştirilmesi milletçe ortak gayemiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz milletimize hizmette bulunan ve ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyorum. ” şeklinde konuştu.'' 

Bakmadan Geçme