Bünyamin Fındıkçı yeni albümünü tanıttı

Talas Anayurt Merkez Camii imam-hatibi ve tasavvuf müziği sanatçısı Bünyamin Fındıkçı ikinci albümü 'Senin Adın Ahmed' için bir tanıtım gecesi düzenledi.

  Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gece Hunat Camii müezzini Fatih Demir’in Kur’an tilavetiyle başladı. İl Müftü Yardımcısı Galip Koçer’in açılış konuşmasının ardından müzik yönetmeni Mehmet Diker albümün yapım süreci hakkında bilgi verdi.

Ramazan Öztürk’ün şiirler okuduğu gece Şükrü Ceyhan’ın ney dinletisi ve Bünyamin Fındıkçı’nın sema gösterisi eşliğinde albümdeki eserlerinden oluşan konseri ile devam etti. Zengin içerikli programda albüme ismini veren “Senin adın Ahmed” isimli eserin klip çalışması da izleyiciyle buluştu.

Sunuculuğunu Sadi Özmen’in yaptığı geceye Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, İl Müftü Yardımcıları Tandoğan Topçu, Galip Koçer, Atıf Akşit, Salih Sezik ile Talas Müftüsü Esat Yapıcı ve çok sayıda davetli katıldı. Gece, Bünyamin Fındıkçı’nın geceye katılanlara yaptığı teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

 

(Kayseri Gündem)

 

 

Bakmadan Geçme