BU İŞ TAMAM

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç'a halkın her ortamda ve fırsatta gösterdiği ilgiyi değerlendirirken 'Kayseri'de bu iş bitmiş, bu iş tamam Kayseri'de' dedi.

ADI AÇIKLANDI, ŞEHİR HAREKETLENDİ

Ak Parti Kayseri il Bakanı Şaban Çopuroğlu Memduh Büyükkılıç’ın adının aday olarak açıklanmasından sonra Kayseri’de büyük bir hareketlilik ve memnuniyet yaşandığını gördüklerini belirterek, “Küçüğünden büyüğüne, tabiri caizse yedisinden yetmişine herkesin sevdiği bir ismin şehir tarafından nasıl kucaklandığını gördük. Allah’ın izniyle bunun sonucunu da sandıklarda göreceğiz” dedi. 

“HER YERDE COŞKU VE HEYECAN VAR”

İl Başkanı Çopuroğlu, havaalanında karşılamadan itibaren şehirde yaşanan heyecanın her kesime yansıdığını belirterek, “Hava alanındaki kalabalık ve heyecan neyse, Melikgazi Belediyesi’nde başkanımızın kendisini tebrik edenlere verdiği teşekkür kokteylinde de aynı heyecan vardı, cami çıkışında da, esnaf ziyaretinde de her yerde bu coşku ve heyecan var çok şükür. Ve bu heyecanla inanıyorum ki 31 Mart günü sandıklarda oy patlaması yaşanacak ve eminiz ki Türkiye rekoru kıracağız. Ve son olarak söyleyeyim ki bu iş tamam bence” dedi. 

Yorumlar 1
Zihni Yertutan 07 Aralık 2018 14:43

sayın başkanım büyük şehir belediye başan adayımız bu güne kadar kayserimizde gösterilen en isabetli adayımız ama korkarım ki melikgazi de kocasinanda talaşta tam isabetli adaylar gösterilir özellikle talaşta başarısız olmuş kişiler yeniden aday gösterilmez inşAllah diyorum saygılar sunuyorum

Bakmadan Geçme