BU CADDEDE 'PARK' YAPILIR

Cami Kebir Mahallesi Ulucami Caddesi üzerine araçlarını gelişi güzel park eden sürücüler, trafiği tehlikeye düşürüyor.

Hızla artan araç sayısı özellikle şehir merkezinde gündelik yaşamı zorlaştırırken,  buna bir de araç sürücülerinin düşüncesizliği eklenince bu durum içinden çıkılamaz bir çileye dönüşüyor. Kimi zaman yol ortasına,  kimi zaman kaldırımın üzerine, kimi zaman ise engelliler için yapılan rampaların üzerine park edilen araçlar adeta isyan ettiriyor.
Cami Kebir Mahallesi Ulucami Caddesi’nde insana “Yok artık” dedirtecek bir görüntü hakim. Bir şeridi gidişe, bir şeridi ise gelişe ayrılarak dubalarla bölünen cadde üzerine park edilen araçlar hem trafiği tehlikeye düşürüyor, hem de görüntü kirliliği oluşturuyor.

Levha var ama kimin umurunda
Üstelik bu cadde üzerinde 30 metre aralıkla konulmuş 2 adet “Duraklama ve park etmek yasaktır” levhası bulunuyor. Levha var olmasına var ama dinleyen, gören kim.

Esnaf veryansın ediyor
Yol boyunca sırası ardına sorumsuzca park edilmiş araçlar esnafın da canını sıkıyor. Esnafların bazıları dükkanının önü kapalı olduğundan gelen ürünleri bile indiremediklerinden yakınırken, bazıları ise “Yeter artık. Bu işle kim ilgilenecekse ilgilensin. Burası otopark değil. Şehrin en işlek caddelerinden birisi.” diye veryansın ettiler.
Bizden söylemesi. Yetkililere duyurulur…
Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ
 

Yorumlar 1
FATİH KATI 21 Ekim 2016 13:51

tehli̇ye düşürse i̇yi̇ adami kati̇l ederler park etmek yok o sokakt terk etmek var orada saygi değer ulaşim a.ş otoparktan para kazanacağim köşe başlarina bi̇le otopark yapmiş

Bakmadan Geçme