Boydak'a göre gülen insanlık sevdalısıymış!

Fetullah Gülen'in resmen 'kırmızı bültenle aranan terörist' listesine girmesini sosyal medyadan eleştiren Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, FETÖ liderini 'barış, ve insanlık sevdalısı' ilan etti.

 Devletin kademelerine yerleştirdiği kişiler ile 17 - 25 Aralık’ta darbe girişiminde bulunan Paralel Örgüt'ün lideri Fetullah Gülen, resmen 'aranan terörist' listesine girdi. Geçtiğimiz günlerde içişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan “Aranan Teröristler” resmi internet sitesinde “kırmızı liste” kategorisine Fetullah Gülen’in fotoğrafı da konulmuştu. “FETÖ / PDY Terör Örgütü” ibaresi ile fotoğrafı yayınlanan Gülen’in bulunduğu listede PKK, IŞİD, DHKP-C gibi örgütlerden dolayı aranan birçok isim bulunuyor.
 

“Gülen Barış, ve insanlık sevdalısı”
Gülen’in terör örgütü listesine alınmasının ardından Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, sosyal medyadan tepki gösterdi. Paralel yapıya yakınlığıyla bilinen Boydak, Kayseri'de yapılan paralel operasyon çerçevesinde gözaltında alınmış. Savcının adli kontrol kararı ile serbest bırakmıştı. Paralel yapı sevdasından vazgeçmeyen Boydak sosyal medya da FETÖ lideri Gülen’i “ Barış, hoşgörü, diyalog, insanlık sevdalısı” ilan etti. Boydak paylaşımında Gülen’in “terörist Müslüman olamaz” dediğini belirtti. Boydak “ Müslüman terörist olamaz. Terörist ise Müslüman olamaz diyen barış, hoşgörü, diyalog, insanlık sevdalısı F.Güleni terörist ilan etmek! Çok üzücü” ifadelerine yer verdi.
 
Haber : Veli Göğebakan – Taha Tayfun Bağcı

Bakmadan Geçme