BORSA'DA RECEP BAĞLAMIŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) meslek komitesi seçimlerinden sonra gözler yönetim kurulu seçimlerine çevrildi. İşadamı Recep Bağlamış başkanlık için tek aday. Yıllardır borsanın başkanlığını yürüten Şaban Ünlü, üyelerin meslek komitesini oluşturmak için sandık başına gittiği seçimlerde meclise giremeyerek büyük şok yaşadı.

Hafta sonu yapılan KTB seçimlerinde Borsanın yeni meclis üyeleri belirlendi. Üyeler cuma günü yeni yönetim kurulunu seçecek. Uzun yıllar KTB Meclis Başkanlığını başarı ile yürüten Recep Bağlamış, Yönetim Kurulu Başkanlığı için tek aday olarak seçime girecek.
Kayseri'de et sektörünün lider firmalardan olan Gözde Et ve Şalvarlı Markaları ile ön planda olan işadamı Recep Bağlamış, “Borsamızı daha ileri bir seviyeye taşımak ve üyelerimize hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.
Hububat ve et sektörü ile ilgili projeleri olduğunun altını çizen Bağlamış, "Kayseri Ticaret Borsası şimdiye kadar birçok güzel işe imza attı. Biz de bu güzel işleri arttırmak, üyelerimize daha çok katkı sunmak için gayret göstereceğiz. Hububat, et ve diğer sektörlerimiz için projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için çalışacağız. Meslek komitesi seçimlerimiz tamamlandı. Seçilen arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İnşallah Cuma günü de Yönetim ve Disiplin Kurulları ile TOBB delegeleri belirlenecek. Büyük bir sorumluğa talip olduk. Borsamızı ve üyelerimizi layıkıyla temsil etmek için çalışacağız" dedi.
Mevcut başkan Ünlü, meclise giremedi
Yıllardır borsanın başkanlığını yürüten Şaban Ünlü ise, üyelerin meslek komitesini seçmek için sandık başına gittiği seçimlerde meclise giremeyerek büyük şok yaşadı. Ünlü meclise giremediği için başkan adayı olamayacak.
Kayseri Ticaret Borsasında seçim heyecanı meslek komitesi seçimleriyle start aldı. Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü’nün aday olduğu komiteye Yunus Karaca da aday oldu. 7 meslek komitesi için sandık başına giden üyeler oylarını kullanırken, Şaban Ünlü 15, Yunus Karaca 16 oy aldı.  Bu sonuçla Ünlü meclise giremedi.
Ticaret Borsasında bu hafta içeresinde meclis üyeleri, disiplin kurulu ve TOBB delegelerini seçecek.

Kayseri Gündem
 
 
 
 

Bakmadan Geçme