BİR TEPKİ DE KEMAL TEKDEN'DEN

Altın Kelebek'te yılın dizisi seçilen "Diriliş Ertuğrul" ekibine tören sırasında büyük saygısızlık gerçekleştirildi. Yapılan saygısızlığa dizinin hayranları tarafından sosyal medyadan tepkiler yağdı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ törenin ardından sosyal medyadan bir açıklama yayınlayarak ödülü geri verdiğini söyledi. Dizinin yapımcı ortaklarından olan Kemal Tekden de sosyal medyadan açıklamada bulunarak, 'Milletimizin her ferdi gibi beni de rencide etmiştir. Zaten ödülü veren zihniyetin milletimize bakışı bellidir.' dedi.

Altın Kelebek'te yılın en iyisi seçilen Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi ödülü almaları için sahneye davet edildi. Sahneye davet edilen ekip konuşma fırsatı verilmeden sahneden alındı.

Sosyal medyada tepki
Diğer ödül alanların yaptığı konuşmalardan sonra Diriliş Ertuğrul dizisi ekibine süre verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Dizinin hayranları kısa sürede sosyal medyadan törende sunuculuk yapan Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

Suçu hostese attı
Okan Bayülgen reklam arasından sonra bir açıklama yaptı. Bayülgen yaptığı konuşmada suçu ekibi karşılayan hostese atarak: "Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar." dedi.

"Diziyi seyretmiyorum"
Ardından Diriliş Ertuğrul dizisini hiç seyretmediğini belirterek: "Kendilerine söz veriyorum bundan sonra her gün diziyi seyredeceğim." dedi. Ayrıca dizinin yapımcısından da alaycı bir dille seyretmediği için özür diledi.

Yapımcı ödülü geri verdiğini açıkladı
Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ törenin ardından sosyal medyadan bir açıklama yayınlayarak ödülü geri verdiğini söyledi. Mehmet Bozdağ şöyle konuştu: "Ödül töreninde 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcısı ve senaristi olarak bizlere ödül veren izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellenmenin haklı başarımız ve izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanıp ödül törenini protesto ederek 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcı ve senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste iade ettim"

Dizinin oyuncusundan tepki
Okan Bayülgen'in bu konuşmasının ardından dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner'den İnstagram'dan tepki geldi. Güner ödülü ayakları altına aldığı fotoğrafı paylaştı. Güner’e takipçilerinden ve Diriliş Ertuğrul hayranlarından destek geldi.

Bir tepki de Kemal Tekden'den
Dizinin yapımcı ortaklarından olan Kemal Tekden de sosyal medyadan açıklama yayınlayarak milletin her hafta kendilerini ödüllendirdiğini söyledi. Kemal Tekden şöyle konuştu:

Diriliş Ertuğrul Altın Kelebeği Çarptı
“Diriliş Ertuğrul bir milletin dirilişini anlatan, tarihimizden ilham alarak yapılan ve geçmişle geleceğe köprü kuran bir yapımdır. Her hafta kendi reytingini yine kendisi kıran ve değerli izleyicilerimizin gönlünde taht kuran Diriliş Ertuğrul, dün akşam yapılan izleyicilerin oylarıyla 43. Panten Altın Kelebek Ödüllerinde Yılın En İyi Dizisi Ödülü’nü almıştır.
Ülkemizde olduğu gibi Dünyada da geniş bir izleyici kitlesi olan Diriliş Ertuğrul’un bütün övgüleri ve ödülleri hak ettiği herkesçe malumdur ve bu ödülün Diriliş Ertuğrul’a verilmesi sıradan bir vakadır. Ancak ödül töreni sırasında izansız bir sunucunun diziyi küçümser tavrı ve organizatörlerin filmin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ’a söz hakkı tanımaması milletimizin her ferdi gibi beni de rencide etmiştir. Zaten ödülü veren zihniyetin milletimize bakışı bellidir. Bu ödülü vermeye mecbur kaldıkları açıktır. Biz dizimizle kimseye değil sadece milletimize hizmeti hedefledik ve milletimiz bizi her hafta ödüllendirmektedir. Gerisi teferruattır.
Organizatörleri ve sunucuyu kınıyor, ödülü iade eden değerli ortağım Mehmet Bozdağ’ı kutluyorum.
Saygılarımla.”
Kayseri Gündem

Bakmadan Geçme