Bilal Erdoğan'ın Kayseri temasları

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Bilal Erdoğan Kayseri'de çeşitli temaslarda bulundu. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret eden Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti Şube Yönetimiyle de görüşerek projeleri yerinde inceledi.

Nevşehir "Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesi" binasının açılış törenine katıldıktan sonra Kayseri’ye gelen Erdoğan’ın temasları sırasında kendisine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Oğuz Memiş iştirak etti.
Melikgazi Belediyesinin eğitim ve öğretime yapmış olduğu yatırım ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Büyükkılıç, Bilal Erdoğan’ın Melikgazi Belediyesine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten son derece onur duyduklarını söyledi.
Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile dayanışmayı her zaman önemsediklerini belirten Başkan Büyükkılıç, Vakfın Kayseri’ye yatırımda bulunmasının yönetici olarak kendilerini onurlandıracağını sözlerine ekledi.

Büyükkılıç’a tebrik
Bilal Erdoğan ise  “Hızla büyüyen bir yapıya sahibiz. Eğitim anlamında binlerce kişiye burs veriyor ve yurtlarda kalmalarına imkan tanıyoruz. Eğitime büyük önem veriyoruz. Melikgazi Belediyesinin eğitime ve öğretime yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ediyoruz. En son bunun için hazırlanan basılı eseri gördüm. Eğitime katkılarından dolayı Başkan Büyükkılıç’ı ve ekibini kutluyorum” dedi.

İlim Yayma yönetimiyle de görüştü
Bilal Erdoğan, Büyükkılıç’ı ziyaretinin sonrasında, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi yöneticileriyle de bir araya geldi. Kayseri gençliğine yapılacak yatırımlarla ilgili görüşmede Başbakanlık Başdanışmanı, 25. Dönem Milletvekili ve İlim Yayma Cemiyeti Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Doğan, İl Müftüsü ve İlim Yayma Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin Güven ve İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Oğuz Memiş bulundu. Erdoğan, Cemiyet’in projelerini de yerinde inceledi.
(Kayseri Gündem)
 

Bakmadan Geçme