• Haberler
  • Spor
  • BEDİR: SERGEN'İN GELMESİ DE GİTMESİ DE DOĞRUYDU

BEDİR: SERGEN'İN GELMESİ DE GİTMESİ DE DOĞRUYDU

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, önümüzdeki sezon için teknik direktör Mesut Bakkal'la oturup konuşacaklarını söyledi. Sergen Yalçın ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bedir, 'Sergen'in gelmesi de gitmesi de doğruydu' ifadelerini kullandı.

Ligde kalmayı 2 hafta önce garantileyen Kayserispor önümüzdeki sezonun çalışmalarına başlandı. Öncelikle takımın kemik kadrosunu korumak isteyen yönetim, yapılacak takviyelerle birlikte güçlü bir takım oluşturmayı planlıyor. Sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yeni sezonda yola devam edilip edilmeyeceği merak edilirken Kulüp Başkanı Erol Bedir net açıklama yapmaktan kaçındı.
Gözde FM’de canlı yayına katılan Başkan Erol Bedir, bazı konulara açıklık getirdi.
“Bir süre öncesine kadar ortada futbolcuların parasını alamamış,  başkanı olmayan, iki kez kongre geçirmiş, amatöre kadar gideceği dedikoduları yapılan bir kulüp vardı” diyen Bedir;  “5-6 senedir futbol yöneticiliğini bırakmıştım. 1 buçuk milyonluk bir şehirde yönetecek birileri vardır diye ben seyirciydim. Annem hastaydı. Bu işlerin tamamen dışındaydım. Hocalığına güvendiğim Sergen hocayı buldum getirdim. Bizi kırmadı.  Antalya kampında 9-10 oyuncu transfer etmek zorunda kalmıştık. Elimizde 13 oyuncu vardı, bunlarda gençti.  Sergen hocayla beraber bir takım oluşturduk.15 triyon gibi bir paranın yatırılıp transfer yasağı kaldırılması gerekiyordu. Futbolcu lisansının çıkarılması bile bir bayram havası oluyordu teknik heyette bayram havası oluyordu. “ diye konuştu.


“Henüz konuşmadık”
Başkan Bedir, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yola devam edilip edilmeyeceği yönündeki soruya ise “Prensipte anlaşma yolunda sıkıntı yok. Ama resmiyete dökme aşamasında henüz bir şey konuşmadık. Mesut hoca göreve geldikten sonra 4 maçta 10 puan topladık. Önümüzde iki maç var. Bu maçları tamamladıktan sonra oturup konuşacağız. Karşılıklı şartlar yerine getirildiğinde anlaşma yapabiliriz.“ şeklinde cevap verdi.

“Sergen Hoca ile sıkıntımız yok”
Başkan Bedir, bazı basın yayın organlarında Sergen Yalçın ile ilgili çıkan haberlere ise “Sergen hoca ile herhangi bir sıkıntımız yok.  Daha birkaç gün önce görüştüm. Ligde kaldığımız için çok sevindiğini dile getirdi.  Maçlarımızı takip ediyor.  Kendisi bizimle çalışırken Dougla, Lawal, Weliton’u Gençlerbirliği maçına götürmek istemedi. Suçlarını bana rapor etmesini istedim. Dougla’nın takımdan gitmesinin Sergen ile alakası yok, Mesut hoca istedi. Sergen’in Lawal, Welinton kadro dışı bırakmasını istedi ben kabul etmedim. Sergen hocanın gelmesi de doğruydu gitmesi de doğruydu. Halen görüşüyoruz. Dediğim gibi aramızda bir soğukluk yok” şeklinde konuştu.

“Yeni tesis 2-3 aydan açılıyor”
Türkiye’ye örnek yeni tesis binasının 2-3 ay içerisinde tamamlanacağını sözlerine ekleyen Başkan Bedir;Önümüzdeki sezon tribünlerin mimari çalışması yapıldı. Önümüzdeki sezon yeni koltuklar olacak. “ dedi.                                                                                                    
Haber: Ramazan KARAKUŞ
 

Bakmadan Geçme