• Haberler
  • Siyaset
  • BAYRAKTAR: 'KENDİMİ ÖNE ÇIKAN BİR İSİM OLARAK DEĞERLENDİRDİM'

BAYRAKTAR: 'KENDİMİ ÖNE ÇIKAN BİR İSİM OLARAK DEĞERLENDİRDİM'

Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden AK Parti Aday Adayı Dr. Hakan Bayraktar yaptığı açıklamada: 'Ak Parti ve politikalarını özümsemiş, Ankara'yı bilen, Ankara, Kayseri ve civarında görevler yapmış, şehri bir bütün olarak algılayabilecek ancak en çok ihtiyaç duyan organa öncelik kazandırmak üzere çalışacak yeteneğe sahibim' dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden AK Parti Aday Adayı Dr. Hakan Bayraktar yaptığı açıklamada: “Ak Parti ve politikalarını özümsemiş, Ankara’yı bilen, Ankara, Kayseri ve civarında görevler yapmış, şehri bir bütün olarak algılayabilecek ancak en çok ihtiyaç duyan organa öncelik kazandırmak üzere çalışacak yeteneğe sahibim” dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Bayraktar, basın mensuplarına aday adayı olmasının sebebini, parti tercihini ve projelerini anlattı. Bayraktar yaptığı açıklamada şöyle konuştu:   Zamana şekil veren ve şahitlik eden Medeniyetlerdir. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da her fırsatta ifade ettiği gibi düşünmemiz ve üzerinde durmamız gereken şey insanlığın hayrına olduğu kesin olan değerlerimizi içinde barındıran büyük tarih ve medeniyetimizdir. Şahsımla ilgili olarak ta milletimize Siyaset Yoluyla Hizmet edebilmek belli bir birikimle mümkündür. Bu birikim niyet, hedefler ve davranışlar hususunda yeterlilik ile bütünleşir ve anlam kazanır. İşte bu halkımızın liyakat veya ehliyet dediği şeydir. Bu güne kadar ki eğitimim, yaşamım,  kariyerim, iletişim tarzım, yeteneklerim,  hizmetlerim Allaha şükürler olsun ki sağlığım ve heyecanım ile dinamizmim bu işe uygunluktan öte yatkınlığa sahiptir ve düşüncem ile beraber hissiyatım da böyledir”.

NEDEN AK PARTİ

Bayraktar, AK Parti’yi tercih etmesinin nedenini ise şöyle anlattı: “ Ak Parti, bahsettiğim medeniyeti inşa edecek, milletimizin maddi-manevi geleneksel değerleri ile modern dünya varlıklarını bir arada yoğurabilmiş ve bunu millete ve insanlığa hizmet yolunda pratikleştirmiş dünyadaki yegâne oluşumdur. Ak Parti eski bir medeniyeti aynen getirme çabası içinde olmayıp, değerler üzerinden giderek ve gelenekten beslenerek zamanın ihtiyacı olan yeni medeniyeti insanlığa sunacak hamleleri gerçekleştirmektedir. Bu anlamda muhatabı tüm dünyadır. Ayrıca şahsım ve ailemin geçmişi, siyasi kimlik ve zihniyeti ve ahlakı 2001 den itibaren Ak Parti ile devam eden bir çizginin mazisine işaret eder. Bu çizgi mana ile maddeyi bir arada yönetebilen ve maddeyi mana ile anlamlandıran bir çizgidir”.

Milletvekili olarak halka hizmet etmek istediğini belirten Bayraktar: “Sağlık alanında kariyer sahibi ve yalnızca millet hizmetinde olan kamu sağlık alanından gelen bir hekimim. Kayseri sağlıkta marka olma yolunda bir şehir. Sağlık turizmi ve bu alanda kayseri için yapılacak çalışmalar açısından da kendimi avantajlı bulurum. Sağlık çalışanı olmak bize 7/24 zaman kullanmayı ve olaylara bir bütünlük içerisinde bakmayı öğretmiştir. Sağlık alanı ve hekimlik bize Sistemlerin uyumlu çalışmasını gözetleme fırsatı tanıyor. Sahayı da görme yeteneği kazandırıyor. Yukarıda bahsettiğimiz bu hedefler şehrin bütünlüğünü ve kimliğini %100’e yakın sağlamayı tartışmasız ara hedef olarak koymakla mümkün olacaktır” dedi.

Açıklamanın ardından Bayraktar, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a kendi yazdığı ‘İlk Yardım’ adlı kitabını hediye etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar 1
Kayserim 04 Mart 2015 10:53

İşi bilene işi teslim etmek gerekir. Hakan BAYRAKTAR gerek siyasi düşünceleri gerekse donanımı açısından Kayseri için bir kazanç olacaktır. Her an her alanda görüyoruz kendisini. Başarılar...

Bakmadan Geçme