Başkentçi'nin Kayseri ilgisi

Twitter fenomeni 'Başkentçi' yaptığı paylaşımda Kayseri Milletvekilli Taner Yıldız'ın tekrar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olacağını söyledi. Başkentçi, Kayseri il teşkilatının fotoğrafını paylaşarak, 'yüzler gülüyor' yorumunda bulundu.

AK Parti'nin derin kulis bilgilerine sahip olan ve yapmış olduğu açıklamaların genellikle doğru çıkmasıyla yerel seçimlerden bu yana sosyal medyanın da fenomeni olan “Başkentçi“, Kayseri Milletvekilli Taner Yıldız’ın tekrar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olacağını söyledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı olacağı iddia  edilen Mehmet Özhaseki için ise açıklama yapmayan Başkençi , Kayseri İl teşkilatının da İl başkanları toplantısı öncesinde Taner Yıldız ile görüştüğünü söyledi . Takipçilerine  Ankara’da düzenlenen toplantıdan kareler paylaşan Başkentçi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar’ın  yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak “yüzler gülüyor” şeklinde yorum yaptı.

Başkentçi’nin bu paylaşımına duyarsız kalmayan Kürtüncü, paylaşılan resimle ilgili olarak “Milletvekili sayısını % 40 artıran bir teşkilat gülmeyi hakketti” yorumunda bulundu.

Bakmadan Geçme