Başkan ünlü, öğretmenler gününü kutladı

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, 'Öğretmenlik mesleğinin temeli sevgi ve fedakrlıktır. Sevgiyle, hoşgörüyle ve fedakrca öğreten öğretmenlerimizin gününü kutluyorum' dedi

Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Şaban Ünlü, “Bir ülkenin gelişmesinde öğretmenlerin ve eğitimcilerin çok önemli sorumluluklar taşıdığını vurgulayarak, “En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimiz ülkemizin geleceğine ciddi katkı sağlamaktadırlar” dedi.
 “Bizi ve çocuklarımızı yetiştiren, dolayısıyla da toplumun, medeniyetimizin temelini atan öğretmenlerimizi unutmamak, onları unutmadığımızı senede bir gün de olsa onlara hatırlatmak ve mutlu etmeye çalışmak bizim görevimiz” diyen Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, mesajında devamla şu görüşlere yer verdi:
“Büyük Önderimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e, verilen ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanının 24 Kasım 1928’de kabul edildiği tarih, 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Hayatımızda büyük emeği olan öğretmenlerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Hepimizin üzerinde büyük emeği olan öğretmelerimizin ellerinden saygı ve hürmetle öpüyorum.”
Kurumsal Haber
 

Bakmadan Geçme