Başkan Bedir'den transfer açıklaması

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Tiago Lopes ve Güray Vural'ın opsiyonlarını uzattıklarını söyledi.

Başkan Bedir katıldığı bir televizyon programında gelecek sezonla ilgili önemli açıklamalar yaptı ve iç transfere değindi.
Kayserispor'da bu sezon başarılı performanslarıyla dikkat çeken sağ bek Tiago Lopes ve sol açık Güray Vural hakkında müjdeyi veren başkan Erol Bedir, "İki oyuncunun da opsiyonlarını uzattık" dedi.
125 trilyon borç
Başkan Bedir, "125 Trilyon borcumuz var. 20 oyuncumuz ile döviz ile sözleşmemiz var" ifadelerini kullandı.
Sezon başında Braga'dan kiralanan Nikola Stoilijkovic hakkında da konuşan Erol Bedir, "Nikola Stoilijkovic sezon sonu Braga'ya dönecek. Opsiyon veya satın alalım dedik ve 7-8 milyon Euro bonservis koydular" dedi.
Fenerbahçe mesaisi sürüyor
Diğer yandan 2 nisan pazartesi akşamı evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor’da bu maçın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar rakibini Kayseri’den eli boş göndererek ilk 5 iddiasını sürdürmeyi planlıyor.
Biletler satışa çıktı
Kayserispor’un  Fenerbahçe ile yapacağı mücadelenin biletleri dün itibarıyla Passolig tarafından satışa sunulmaya başlandı.
Açıklanan fiyatlar şekilde:
Batı Alt Tribün: 80 TL, Doğu Alt Tribün: 50 TL, Doğu Üst Tribün: 30TL, Batı Üst Tribün: 30TL, Güney ve Kuzey Kale Arkası: 20 TL, Misafir Tribün: 25 TL.
Kayseri Gündem
 

Bakmadan Geçme