Başkan Akdeniz, çalışmaları yakından izliyor

  Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, Musahacılı Mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere olan çok amaçlı salon çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Önce şantiye alanını gezen Başkan Akdeniz, ardından Mahalle kahvehanesini ziyaret ederek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Daha sonra Yeşilova mahallesinde yapımı tamamlanan Halı Sahayı inceleyen Başkan Akdeniz, burada da mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile görüşerek sohbet etti.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Akdeniz; “İlçemizdeki otuz beş mahalleye aynı ölçüde hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Sadece taşra mahallelerimizde değil merkez mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Yeşilhisar’ımız gerçekten şantiye alanı gibi oldu. Her yerde her mahalle de farklı çalışmalarımız oluyor. Musahacılı mahallemizde Köy Konağı yada çok amaçlı salon olarak nitelendirdiğimiz çalışmamızı hemen hemen bitirmek üzereyiz. Güzel bir çevre düzenleme çalışmasının ardından burayı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız burada her türlü organizasyon etkinlik ve toplantılarını gerçekleştirebilecekler. Yeşilova Mahallemizde gençlerimizin sportif aktivitelerde bulunabilmeleri adına Büyükşehir Belediyesi marifetiyle halı sahamızı inşa ettik. Şimdiden her iki yatırımında mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
Kurum Haberi
 

Bakmadan Geçme