Baki Ersoy'dan miting daveti

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, partili olsun veya olmasın vatandaşları yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan 'Evet' mitingine davet etti. Kayserililere seslenen Ersoy 'Gelin hep birlikte vatanımıza, devletimize, Cumhuriyetimize nasıl sahip çıktığımızı gösterelim. Dosta güven, Türklük düşmanlarına korku salalım' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Baki Ersoy teşkilata mensup üyelerle birlikte başkanlık binasında bir basın toplantısı düzenleyerek yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımları ile gerçekleştirilecek mitingle ilgili açıklamalarda bulundu.
Referandumun partiler üzeri bir seçim olacağını belirten Başkan Ersoy; “Devlet, millet ve Cumhuriyet için ‘Evet’ diyeceklerini söyledi.
“Çağrımız sadece partililere değil, tüm Türk milliyetçilerine” diyen Ersoy; “ Kayseri muhafazakar bir şehir. Cumhuriyet Halk Partili, Ak Partili, Milliyetçi Hareket Partili, ya da başka partili diye ayırmıyoruz. Bizim partililer tabi ki sahip çıkmak için alanda olacaklar ama tüm Türk milliyetçilerini davet ediyoruz. Liderimizi dinlesinler, bizlerle birlikte olsunlar. Bizim görüşümüze katılan kim varsa miting alanına buyursun gelsin. Gelin hep birlikte CHP/HDP/PKK/PYD/FETÖ/DHKP-C/Perinçekgiller/dalından kopmuş yapraklardan oluşan “hayırcı” lobinin uykularını kaçıralım. Gelin hep birlikte Türk düşmanlarını tir tir titretelim. Gelin hep birlikte vatanımıza, devletimize, cumhuriyetimize nasıl sahip çıktığımızı gösterelim. Dosta güven, Türklük düşmanlarına korku salalım!” şeklinde konuştu.   

Ülkücü camiayı hedef alıyorlar 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin kararını ‘Evet’ olarak açıklamasından sonra bazı kesimlerin bundan rahatsız olduğunu, partinin ve partililerin üzerine çamur atarak yıpratmaya çalıştığını dile getiren Ersoy şunları söyledi: “MHP’nin referandum kararından bazıları rahatsızdır ve mesnetsiz bir şekilde attıkları iftiralarla liderimiz başta olmak üzere ülkücü camiayı hedef almaktadır. Kimdir bunlar? CHP/HDP/PKK/PYD/FETÖ/DHKP-C/Perinçekgiller ve partimizle bir bağı bağlantıları kalmadıktan sonra Devlet Bahçeli düşmanlığının hayır cephesine sürüklediği sözde MHP›li muhalif isimler. Güya biz rejimi değiştirecek, Cumhuriyeti yıkacak değişikliklere onay veriyormuşuz. Güya biz tek adamlığın önünü açarak diktatörlüğe sebebiyet verecekmişiz. Güya biz federal sistemi getirecek, Türkiye’yi eyaletlere bölecek, üniter yapıyı bozacak işlerle uğraşıyormuşuz. Herkes bilmelidir ki, bu atılan iftiraların hepsini çürüten anayasamızın ilk dört maddesi güvence altındadır. Bu güvencenin de teminatı başta Liderimiz Devlet Bahçeli olmak üzere, ona inanan, ona güvenen milyonlarca mensubu ile Milliyetçi Hareket Partisi’dir.
MHP var olduğu müddetçe, milletimizi bölmeye, devletimizi yok etmeye, Cumhuriyetimizi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir! Varsın birileri iftiralarla saldırmaya devam etsin, liderimizi, partimizi, camiamızı hedef alsın. Milletimiz her şeyin farkında. 16 İlçe başkanlığımız, Kadın Kolları İl ve İlçe Başkanlığımız, Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız ve Teşkilatları, Taş Medreseli İl Başkanımız, Tüm Teşkilatlar olarak 16 Nisan’da Millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türkiye için evet, Türklüğün bekası için evet.”
(Haber-Foto: 
Ramazan KARAKUŞ)

Bakmadan Geçme