• Haberler
  • Siyaset
  • BAKİ ERSOY MHP İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAKİ ERSOY MHP İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

8 Şubat Pazar günü yapılacak olan MHP 11. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığı için adaylığı açıklayan Baki Ersoy, iktidar yürüşünde mücadele etmek için göreve talip olduklarını söyledi.

Baki Ersoy’un adaylığını açıkladığı toplantıya MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, ilç başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Mete Eke, 8 Şubat’ta yapılacak kongresinin ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Eke, “Bugün burada 8 Şubat Pazar günü 11. Olağan kongremizde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına adaylığını koyan eski üniversite başkanımız, eski ocak yöneticiliğini yapmış arkadaşımız ve bizden önceki yönetimde il başkan yardımcılığını yapan Baki Ersoy kardeşimizi il teşkilatı, ilçe teşkilatları, Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi camiasının ortak düşüncesi ile aday göstermek için toplanmış bulunmaktayız" dedi.
Başkan Eke, yapılacak olan kongrenin Kayseri'ye ve partiye hayırler getirmesi temennisinde bulundu.
MHP İl Başkanlığı'na aday olan Baki Ersoy, iktidar yürüşünde mücadele etmek için göreve talip olduklarını açıklayarak, “Hepinizin bildiği üzere ülkemizi 7 Haziran günü bir seçim beklemektedir. Bu hayati seçim öncesi partimiz iktidar yürüyüşünde MHP liderine eşlik edecek il ve ilçe teşkilat başkanları seçmek için kongreler düzenleyecektir. Alınan bu kararlardan sonra, partimiz önce ilçe sonra da il kongrelerini gerçekleştirmektedir. Bu karar ile kimi yerlerde teşkilatlarımız güven tazelemiş, kimi yerlerde de kan değişikliği ile 7 Hazirana daha dinç teşkilatlarla katılma fırsatı bulmuştur" diye konuştu.
Ersoy, "MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu iktidar yürüyüşünde yanında yer alma, canımızla, kanımızla, gecemizle gündüzümüzle partimizin en iyi sonucu alması için mücadele etmek amacıyla 8 Şubat Pazar günü düzenlenecek il kongresinde aday olduğumuzu sizlerin huzurunda tüm Kayseri halkına duyuruyorum. Ülkemiz AKP ile her geçen gün daha da kötüye gitmektedir. AKP’nin iktidara geldiğinden bugüne kadar bakıldığında uygulanan yanlış politikalar nedeniyle Türkiyemiz her alanda alarm vermektedir. Ayyuka çıkan yolsuzluk ve rüşvet illeti bunların en önemli örneğidir. Kayseri’yi layıkıyla yönetemeyen Ak Partililerin oturduklarını sandıkları tahtları başlarına yıkmak için adayız” dedi.

Bakmadan Geçme