Ayşe Böhürler, STK Temsilcileri ile bir araya geldi

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  ve Ak Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti milletvekili adayı Ayşe Böhürler, Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri ve kanaat önderleri ile İlim Yayma Cemiyeti'nde bir araya geldi.

Kayseri’de seçim hareketliliği devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında birçok kesimle temas eden, istişarelerde bulunan AK Parti milletvekili adayı Ayşe Böhürler, son olarak Gönüllü Kuruluş temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

İstişare ve tanışma toplantısı İlim Yayma Cemiyeti ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya İYC Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş, Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Ahmet Taş ve Kayseri'de faaliyet yürüten bir çok sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi ve  ERÜ İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şahin Güven'in başkanlık yaptığı istişare toplantısında, kurum yöneticileri tarafından kısa tanıtımla beraber dilek ve temenniler dile getirildi.

AK Parti milletvekili adayı Ayşe Böhürler katılımcıları tek tek dinleyerek:  “Sivil toplum kuruluşları bizler için kıymetli. AK Parti kurulduğundan beri sivil toplumla birçok başarılara imza atmıştır ve bundan sonra da devam edecektir. Anadolu ruhu önemli. Sizlerin verdiği güçle hem var olan kazanımları koruyarak hem de talep ettiklerinizi dikkate alarak hizmete devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Ayrıca yılda birkaç kez sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceklerini ifade etti. 

Katılımcılar kurumları adına taleplerini dile getirdi.

Bakmadan Geçme