Atsız için şok iddia

Kayseri İl Özel İdaresi Eski Genel Sekreteri Mustafa Atsız'ın, Nevşehir Vali Yardımcılığı görevinde iken 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ ile mücadeleyi rüşvet, para ve menfaat karşılığı sekteye uğrattığı iddia edildi. 

Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız ile Kayseri Barosu’na kayıtlı Avukatı Rıfat Pehlivan’ın, Nevşehir de FETÖ’den tutuklu bulunan Avukat Mehmet Dinç ve Esnaf kardeşi Nuri Dinç’i cezaevinden rüşvet karşılığı kurtarmak istedikleri iddia edildi. 

İnternetten yayın yapan Kayseri Yerel Haber isimli sitenin haberine göre ses kayıtlarında söz konusu kirli rüşvet pazarlığının çok çarpıcı ayrıntıları ortaya çıktı! 

İddialara göre Nevşehir de FETÖ’den tutuklu bulunan Dinç kardeşlerin Mali Müşavir olan ağabeyleri S. Ö. D. ile dönemin Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız ile Atsız’ın Avukatı Kayserispor Eski Genel Sekreteri Rıfat Pehlivan’a ait olduğu belirtilen şok ses kayıtları gündeme bomba gibi düştü.

Söz konusu ses kayıtlarında, dönemin Nevşehir Eski Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’ın, Avukatı Kayserispor Eski Genel Sekreteri Rıfat Pehlivan aracılığıyla Mali Müşavir S. Ö. D.’den avukatlık masrafları kılıfıyla FETÖ’den tutuklu bulunan kardeşlerini cezaevinden çıkarma karşılığında 30 bin dolar para istedikleri belirtiliyor. 

Yine aynı ses kayıtlarında FETÖ’den tutuklu bulunan Avukat Mehmet Dinç ve kardeşi Nuri Dinç’in mahkemede vereceği ifadelerin de Nevşehir Eski Vali Yardımcısı Mustafa Atsız tarafından önceden dizayn edildiği gözleniyor. 

(kayseriyerelhaber.com)

 

Yorumlar 1
ahmet 23 Ekim 2017 14:04

şu kayseride bir kaç ay kalan vali vardıya bu adamı çok iyi tanır o

Bakmadan Geçme