'AŞÇILARIMIZ USTA-ÇIRAK İLİŞKİSİ İLE YETİŞİYOR'
İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü öncülüğünde Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılan Kayseri insan Kaynakları ve İstihdam Fuarı(KAYİF)'ndastand açan Kolcuoğlu Kebap her yerde aynı lezzetti yakalamaya özen gösteriyor. Bu nedenle Kolcuoğlu,aşçılarını çırak, kalfa ve usta ilişkisi şeklinde yetiştiriyor.
Türkiye genelinde 58 şubesi olan Kolcuoğlu Kebap Kayseri İstihdam fuarında… Merkezi Adana’da olan Kolcuoğlu’ İçanadolu’da da bölge müdürlüğüne sahip. Çetinkaya İçanadolu satın alma Bölge Müdürü Harun Gümüş ve Kolcuoğlu Kayseri Merkez Şubesi Müdürü Suat Gündoğdu gazetemize yaptıkları açıklamada Fuarda İç Anadolu Bölge Müdürlüğü vardı. Çetinkaya Satın Alma Müdürü Harun Gümüş, İşletme Müdürü Suat Gündoğdu açtıkları stant ve Kolcuoğlu ile ilgili şunları söylediler:“İpeksarayAvm, Forum AVM ve LİfosTower İş Merkezi’nin altında hizmet veriyor. Şuanda isim hakkı Tarık Kolcuoğlu’ndadır. Biz her yerde aynı lezzetti tutturmak için aşçılarımızı merkezden yetiştirip yönlendiriyoruz. Aşçılarımız çırak, kalfa ve usta ilişkisi ile yetişiyor.
Haber: Bünyamin Gültekin
Bakmadan Geçme





