YEŞiLHiSAR KAYMAKAMINA FETÖ OPERASYONU

Yeşilhisar Kaymakamı Mustan Barış İşler, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı. İşler, 10 gün önce göreve başlamıştı.

19.08.2017 tarihli müşterek kararname ile Yenifakılı Kaymakamı iken Yeşilhisar Kaymakamlığına atanan Mustan Barış İşler, Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle açığa alındı.

1983 Isparta doğumlu olan Kaymakam İşler, 8 Eylül 2017 tarihinde göreve başlamıştı.

İşler'in hayatı:

1983 yılında Isparta'nın Gelendost ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Batman Atatürk İlköğretim Okulu'nda, orta ve lise öğrenimini Denizli T.E.V. Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2007 yılında Yeditepe Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu. 2009 yılında 97. dönem Bursa Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. İstanbul Kadıköy ilçesinde teftiş stajını, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. İzmir'in Karaburun ilçesinde ve Antalya'nın İbradi ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 2011 yılında Bakanlık tarafından yurtdışı stajı çerçevesinde İngiltere'deki University of Essex'e yüksek lisans yapmak üzere gönderildi. 97. dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla bitirerek 28/08/2012 tarihi itibariyle Kastamonu Hanönü Kaymakamı olarak göreve başladı. Hanönü Kaymakamı ve Yenifakılı Kaymakamı olarak görev yapmış, Müşterek Kararname ile Yeşilhisar Kaymakamı olarak atandı.
Kayseri Gündem


Bakmadan Geçme