Yeni zaferlere hazırız!

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan 'aziz milletimizin ve Kayserili hemşehrilerimin Zafer Bayramlarını kutluyor milletimizin sabrını zorlayanlara yeni destanlar yazmak, yeni zaferler kazanmak için hazır olduğumuzu ilan ediyorum' dedi.

'30 Ağustos, kahraman ordumuzun ve tarih sahnesinden silinmek istenen milletimizin varoluş mücadelesinin en güzel örneklerinden biridir' diyen Doğan yazılı mesajını şöyle sürdürdü:

'Son zamanlarda yapılan hain terör saldırılarıyla ülkemizin kardeşlik, birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlar asla emellerine ulaşamayacaktır. Birliğimizi tamamlayan zenginliklerimiz en büyük farklılıklarımızdır. Bin yıldır bu topraklarda barış içinde yaşayan bir milletiz. Bundan sonra da kimse bu birlikteliğe zarar veremeyecektir. Yeter ki en büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi koruyalım.

Zaferler ayının son zaferi

Doğan kutlama mesajını şöyle tamamladı;

'Tarihimizde en çok zafer kazandığımız ay olduğu için 'zaferler ayı' olarak adlandırılan ve son zaferimiz 'Büyük Taarruz' ile taçlanan Ağustos ayının son günlerindeyiz. Aziz milletimizin ve Kayserili hemşehrilerimin Zafer Bayramlarını kutluyor, milletimizin sabrını zorlayanlara yeni destanlar yazmak, yeni zaferler kazanmak için hazır olduğumuzu ilan ediyorum.'

Bakmadan Geçme