Yeni nesil Toyota C-HR

Toyota'nın yüzde yüz yerli otomobili 'Toyota C-HR' Kayseri Toyota Plaza Aksoy'da görücüye çıktı. Toyota'nın yeni dizayn anlayışının da ilk ipuçlarını veren Toyota C-HR, güç üreten yeni 'hibrit motor' özelliğiyle Avrupa ülkelerinde de eş zamanlı olarak tanıtıldı.

Türkiye'de üretilen ve tüm dünyanın merakla beklediği crosser segmentinin benzersiz aracı Toyota C-HR bazı Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı olarak Türkiye'de de ilk kez Toyota Plazalarda tanıtıldı. Güçlü duruşu ile spor otomobillerin sürüş dinamizmiyle harmanlanan otomobil Toyota Plaza Aksoy'da 'Her görüşte aşk' sloganı ile görücüye çıktı.
Toyota C-HR'nın tanıtım toplantısında konuşan Toyota Plaza Aksoy Genel Müdürü Faruk Aksoy,' Yeni ve üstün özellikleriyle Toyota C-HR'nin Türkiye'de üretilip tüm Avrupa ülkeleriyle dünyaya ihraç edilecek olması gurur vericidir. Toyota her zaman Türk halkı için en iyi otomobilleri üretmeyi hedeflemektedir.' dedi.
Toyota'nın yeni nesil otomobili C-HR'nın tanıtımını Sunucu-Manken İpek Tanrıyar yaptı. Otomobilin özelliklerini tanıtım toplantısına katılan davetlilere anlatan Tanrıyar, aracın test sürüşünü de yaptı.
Haber ve Foto : Ahmet Bolat

Bakmadan Geçme