Yedi Hilal Gençliği'nden reklam tepkisi

Kayseri'deki bazı otobüs duraklarında yer alan kadın iç giyim ürün reklamına bazı gençlerden tepki geldi. Gençler, reklamın üstünü yaptıkları afişlerle kapattılar.

Kendilerine 'Yedi Hilal Gençliği' ismini veren bir grup genç, kendi aralarında anlaşarak, 'ahlak dışı' buldukları iç giyim reklamını protesto ettiler. Merkezde bulunan otobüs duraklarındaki reklamın üzerini yaptıkları afişlerle kapatan gençler şu sözlerle tepki gösterdiler; 'Herkes özgürlük isterken gözlerimiz esir. Gözünü kiraya verme, haramlara karşı savaş.'



Büyükşehir Belediyesi'nin reklam yönetmeliğinde ahlaka aykırı reklamların yayınlanmayacağına dair maddelerin olduğunu hatırlatan gençler, yaptırdıkları afişlerde ilgilileri de göreve davet ettiler.

(Kayseri Gündem)

Yorumlar 3
hasan ergün 06 Şubat 2018 00:26

tebrik ediyorum gençleri. ben de yetkili mercilere şikayetlerimi ileteceğim.

Mücahit 05 Şubat 2018 19:08

Mesele tahrik olmak değil, mesele Kur'an'a göre davranmak. Müstehcenligi örtünce aklına tahrik olmak geliyorsa sende sıkıntı var. Ayrıca ensesti savunan Frued , bir zahmet Kayseri'ye de gelmesin.

Madam Bovary 05 Şubat 2018 17:58

"En örtülü ateş, en sıcak ateştir." sözünün önemini hatırlatmak isterim. Bu sözden hareketle bilboard üzerinde yer alan afişten dahi tahrik olmak; derin bakmayana ahlâktır, derin bakan için tehlike. Zira Kayseri'de haram kavramı kadının bedeninden ibaret. Freud'un Kayseri'ye gelmişliği var mı acaba? Zira hayata buradan bakanlar başörtülüden de tahrik oluyor. Haber dahi yapılmamalıydı. Cidden çok tehlikeli bir bakış! Sevgiler...

Bakmadan Geçme