Yahyalı'daki halef-seleften ortak açıklama

AK Parti'de eylül ayında yapılacak olan kongrede aday olmayan Yahyalı ilçe Başkanı Ahmet Büber'in yerine göreve gelecek olan yeni başkan Esat Türkmenoğlu, "Hedefimiz her seçimde artarak gelen Yahyalımızın oy oranını daha da yukarılara çıkartmak…" dedi.

Ak Parti ilçe teşkilatlarında değişim devam ediyor. Yahyalı ilçe Başkanı Ahmet Büber ve kongrede göreve gelmesi muhtemel olan Esat Türmenoğlu, il başkanlığında bir araya gelerek müşterek basın açıklaması yaptılar.
Esat Türkmenoğlu'un teşkilatın içerisinden gelen birisi olduğunu belirterek, başarılı işlere imza atacağına inandığı söyleyen mevcut başkan Ahmet Büber, ' Esat kardeşim ile teşkilatımızdaki bütün arkadaşlar elinden geldiğinden daha fazlasını yaparak, çalışarak bu sonuçları aldılar. Kamuoyundaki arkadaşlar biliyor ki, Yahyalı teşkilatı her zaman, her seçimde oy oranı olarak hep ileriye puanını artırarak bu zamana kadar geldi. Biz artık daha önce de açıkladığımız gibi kendi kişisel problemlerimizden, ailevi ve işsel sorunlardan dolayı yeni kongre sürecinde aday olmayacağımızı bildirmiştik. Genel merkezimiz de bizim yerimize Esat kardeşimizde karar kıldı. Bu bizi sevindirdi. Esat kardeşimizi zor bir görev bekliyor. Ben şimdiden yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum' dedi.
Aday Esat Türkmenoğlu ise, 'Bizler Ahmet başkanımla gençlik kollarından itibaren beraber çalışıyoruz. Başkanım sağ olsun bizlerin hep yanında oldu. Gençlik kollarına ayrı bir önem verdi. Ayrı bir öz güven kazandırttı. Yahyalı ilçemiz bunun için çok şanslıdır. Ben başkanımıza bu zamanki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz her seçimde artarak gelen Yahyalımızın oy oranını daha da yukarılara çıkartmak…' diye konuştu.
Kurum Haberi

Bakmadan Geçme