Yahyalı Belediyesi'nden 'gazze Özel Programı'

Yahyalı Belediyesi 24 Temmuz Perşembe günü Yahyalı Cumhuriyet Meydanında tasavvuf musiki sanatçısı Dr. Mustafa Demirici' nin katılımlarıyla 'Mustafa Demirci ile Gazze Özel Programı ' isimli bir program düzenledi.Yahyalı Belediye Başkanı...

Yahyalı Belediyesi 24 Temmuz Perşembe günü Yahyalı Cumhuriyet Meydanında tasavvuf musiki sanatçısı Dr. Mustafa Demirici' nin katılımlarıyla 'Mustafa Demirci ile Gazze Özel Programı ' isimli bir program düzenledi.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk , Yahyalı'nın bağrından çıkan, ocağından yetişmiş, tasavvuf musikisinin önemli seslerinden Dr. Mustafa Demirci'yi Yahyalı'da ilk kez ağırlamaktan oldukça mutlu olduklarını belirtti. Öztürk, proğrama yoğun ilgi gösteren Yahyalı halkına teşekkür etti.

Sosyal belediyecilik ve proje çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Esat Öztürk, ramazan ayını dolu bir şekilde geçirdiklerini, yeni bağlanan mahallelerde 20'ye yakın iftar yemeği verdiklerini, iftar yemekleri sayesinde halkla kucaklaşarak ramazan aynın manevi havası birlikte soluduklarını söyledi.

Teravih namazının ardından başlayan 'Mustafa Demirci ile Gazze Özel Programı'n da sahne alan Mustafa Demirci seslendirdiği tasavvuf musikisi eserleriyle meydandaki izleyicilere güzel anlar yaşattı

Bakmadan Geçme