VEKİL BÖYLE YAPARSA!

Maaşının bir kısmını şirketin geri istemesine itiraz ettiği için işten atıldığı iddia edilen iki işçinin Ak Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer'den yardım istemesine, Tamer'in 'Orası özel sektör, ne hakkı kardeşim, girdiysen işe sesini çıkarmayacaksın, ben bir şey yapamam, rıza pazarı' sözleriyle karşılık vermesi, Tüm İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin'i isyan ettirdi.

Tüm İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin 'Bir milletvekili bunu yaparsa, özel sektör vekilin bu sözlerinden cesaret alarak neler yapmaz ki? Biz vekilin bu olayın üstüne gidip hatasından dönmesini, milletin vekili olduğunu hatırlamasını bekliyoruz' dedi

FUHUŞTA DA RIZA PAZARI VAR

Tüm İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, 'Ne demek işçi ile rıza pazarlığı yapılarak maaşının bir kısmının işverene geri verilmesi? Fuhuş neden yasak bu ülkede o zaman? Orada da rıza pazarlığı yok mu? Bir milletvekili bu işe nasıl rıza pazarlığı gözü ile bakabilir? İşçinin gerçekten buna rıza gösterdiğine bizi kim inandırabilir? Halkından bu kadar uzakta bir yönetim anlayışı olamaz. Bu hassas nokta üzerinden rıza pazarlığı yorumunu yapmak bir milletvekilimize yakışmamış' şeklinde konuştu.

LİDERİNDEN BU KADAR UZAK VEKİL OLAMAZ

Başkan Mahmut Şahin milletvekili Tamer'in bu işin doğru olmadığını peşinen bizzat kendi sözleriyle kabul ettiğini de hatırlatıp buna rağmen işçiye sahip çıkmamasını yadırgadığını kaydederek, 'Tamam bu işin peşine düşer sizin hakkınızı yedirmem demesini beklerdik. Her şey bir yana bu tür durumlara sahip çıkmak soru işaretlerini de beraberinde getirir. Biz vekilin bu olayın üstüne gidip hatasından dönmesini, milletin vekili olduğunu hatırlayıp ona göre davranmasını beklerdik. Zira lideri öyle biri, hani şu 'Halkın adamı hakkın aşığı, O milyonların umut ışığı, Mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan' dizelerinin olduğu eserde ki Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan. İşçi yardım isterken, bu konudan Reisi Cumhurun haberi olsa ne olur diyor, vekil Reisi Cumhur ne karışır diyor. Halkından bu kadar uzakta bir yönetim anlayışı olamaz. Liderinden bu kadar uzakta vekil olmaz' dedi.

Yorumlar 3
Muhammed Taha 05 Ekim 2018 09:59

çok teşekkürler mahmut bey sizin dışınızda hiçbir sendikadan ses çıkmadı :(

Ali bulut 05 Ekim 2018 06:39

Çok görülmez çünkü bu vekil pensilvanyadan icazetli o yüzden kimseyi takmaz

karavolkan 04 Ekim 2018 11:50

bunlarda Allah korkusu yok, kuldan utanmıyorlar....mv.aynı yandaşları da aynı...

Bakmadan Geçme