VAMPİR İSRAİL KANA DOYMUYOR

Geçtiğimiz Salı gününden bugüne karadan ve havadan Gazze'ye yapılan İsrail bombardımanlarında şu ana kadar 10 tanesi 13 yaşın altında çocuk olmak üzere 60'a yakın Filistinli feci bir şekilde katledildi. Onlarca insan da yaralandı. Şehirler, mahalleler yakılıp yıkılarak yaşanmaz hale getirildi.

Kurulduğu günden bu yana 66 yıl geçen İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında yakıyor, yıkıyor, kan akıtmaya devam ediyor. Başta çocuklar olmak üzere kanını içtiği Filistinli sayısı yüz binleri geçti.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Katil İsrail devletini yaptığı basın açıklamasında sert bir dille kınadı. açıklamada varlığını, topraklarını işgal ederek insanları öz yurtlarında esir hayatı yaşatmaya, öldürmeye, topraklarından sürüp sığınmacı yapmaya ve kan akıtmaya borçlu olan İsrail'in bundan önce Filistinli mazlumlara yaptığı katliamlarda içtiği çocuk kanına doymayarak yeniden Filistin ve Gazze'de kan dökmeye başladığı belirtildi.

Geçtiğimiz Salı gününden bugüne karadan ve havadan Gazze'ye yapılan İsrail bombardımanlarında şu ana kadar 10 tanesi 13 yaşın altında çocuk olmak üzere 60'a yakın Filistinlinin feci bir şekilde katledildiğine dikkat çekilen açıklamada, onlarca insanın da yaralandığı ve şehir ve mahallelerin yakılıp yıkılarak yaşanmaz hale getirildiği yer aldı.

Açıklamanın devamında ise şunlar yer aldı;

'Orta Doğu'da Irak, Mısır, Yemen ve Suriye'de devam eden iç çatışmalar, halkı Müslüman olan ülkelerin birçoğunun kendi halklarıyla yaşadığı çatışmalar ve devletlerarası anlaşmazlıkları fırsat bilen İsrail, sahipsiz Filistin halkına karşı yeni bir soykırım ve zulüm başlatmış bulunuyor.

Dünyanın ve bölge devletlerinin gözü önünde katilliğini bir daha kuşanan İsrail'in, Filistinli kanına susamışlığını, hain ve işbirlikçi Orta Doğu devlet idarecilerinin gözü önünde acımasızca devam ettiriyor. Allahtan korkan Filistin halkının acılarını paylaşan ve onlara uygulanan soykırıma engel olamamanın ızdırabını yaşayan Müslümanlardan başka dostu ve yardımcısı kalmayan Gazze ve Filistin halkı, bir kurtarıcı yok mu? Diye feryat ediyor. Anaların gözyaşı, babaların hı, çocukların feryadı göklere yükseliyor.

Bizler Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak! Masum ve mazlum Gazze halkının yanında olduğumuzu duyurmak, eli kanlı İsrail katiline dur demek için buradayız ve sesleniyoruz. Ey Arap halkları, ey Arap şeyhleri, kralları ve diktatörleri, ey katil İsrail'in dostu ABD işbirlikçileri, İslam İşbirliği Teşkilatı üyeleri, sizler neredesiniz. Gazzeli masumların kanları yere düşerken, masum çocuklar, kadınlar, ihtiyarlar katledilirken neyle meşgulsünüz. Saltanatınız sarsılmasın diye darbeci katiller, Batılı ve Orta Doğulu baronlarla keyif mi çatıyorsunuz?

Şunu asla unutmayın ki! Sizin hesabınızın yanında Allah'ın da bir hesabı var ve onun hesabı hep galip gelecektir. Fiilen yanlarında olamasak bile dualarımız ve yardımlarımızla masum Gazze halkının yanındayız. Umuyoruz ki katil İsrail, döktüğü kanda boğulacak yaptıklarının hesabını verecek ve yok olup gidecektir.'

İsrail'in Gazze'de devam eden katliamı bugün Cumhuriyet Meydanı Parkı önünde saat 13.30'da protesto edilecek.                                   

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme