Vali Orhan Düzgün'den Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Vali Orhan Düzgün, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.Vali Düzgün, '2013 yılını uğurlarken ve yeni bir yılı karşılarken bir taraftan bu yılı nasıl geçirdiğimizin muhasebesini yapmalı, diğer taraftan da 2014 yılının...

Vali Orhan Düzgün, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Düzgün, '2013 yılını uğurlarken ve yeni bir yılı karşılarken bir taraftan bu yılı nasıl geçirdiğimizin muhasebesini yapmalı, diğer taraftan da 2014 yılının verimli bir şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi, potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumunda olduğumuzu göz ardı etmememiz gerekmektedir' ifadesinde bulunduğu mesajına şu şekilde devam etti:

'Bölgesinde lider, sanayi ve ticarette söz sahibi, sporda, sağlıkta ve eğitimde çok önemli başarılar elde etmiş ve bu yönleriyle geleceğe daha da bir güvenle bakan Kayseri'nin çalışkan insanlarının yeni yılda da çok daha büyük başarılar elde edeceğine yürekten inanıyorum. Birlik ve bütünlüğümüzü, var olan kenetlenmemizi, yardımlaşma ve dayanışmamızı 2014 yılında da sürdürerek daha müreffeh bir Kayseri ortaya çıkarmak Kayseri'de yaşayan hepimizin ortak görevidir.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği atılımlarla, var olan ekonomik, sosyal ve kültürel değerleriyle örnek hale gelen Kayserimizi her alanda daha üst sıralara ulaştırmanın sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Yeni yılı da bu umutla karşılıyoruz. Hep birlikte el ele vererek, 7'den 70'e ortak paydada bir araya gelerek atılımlarla dolu geçecek yeni bir yılı karşılıyoruz. Desteğini her zaman hissettiğimiz vatandaşlarımıza daha çok hizmet, yatırım, sosyal ve ekonomik imknlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hkim olması dileklerimle, hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Kayserili vatandaşlarımızın, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.'

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme