Vali Kamçı şehit aileleri ve gaziler ile iftarda buluştu

Vali Süleyman Kamçı, Kayseri'deki şehit aileleri, muharip gaziler ve gaziler ile aileleriyle iftar yemeğinde bir araya gelerek, 'Her zaman yanınızdayız' mesajı verdi.

 Kayseri Valiliği ve Garnizon Komutanlığı'nın birlikte düzenlediği iftar programı ile 1000'i şehit aileleri, gaziler ve yakınları, 400'ü Kore ve Kıbrıs gazileri ile aileleri olmak üzere toplamda 1500 kişi ile bir araya gelerek Ramazan'ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin yakınlarının ve görev gazileri ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren, Vali Kamçı, 'Sizler, aziz canını vatanını korumak için Allah'a teslim etmiş olan, peygamberlikten sonra en yüce makama erişmiş olan şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetlersiniz. Bizler her zaman yanınızdayız' dedi.

 

'Şehitlerin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmak devlet olarak en önemli görevlerimizdendir' diyen Vali Kamçı, 'Sizler dinini vatanını milletini bayrağını ve sevdiklerini muhafaza etmek için aziz canını Allah'a teslim etmiş olan, peygamberlikten sonra en yüce makama erişmiş olan şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetlersiniz. Ramazan ayında bulunduğumuz bu anlamlı günlerde Allah'ta tüm şehitlerimize rahmet siz kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Sizler devletimizin şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. O nedenle benim kamu kurum ve kuruluşlarımızın sağlık kuruluşlarımızın askerimizin, polislerimizin, jandarmamızın kapısı her zaman açıktır' şeklinde konuştu.

 

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'in dua ettiği iftar yemeğinde tek tek masaları gezerek davete katılanlarla ilgilenen Vali Kamçı, devlet olarak şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında oldukları mesajını verdi.

 

(Kurumsal haber)

Bakmadan Geçme