Vali Düzgün bugün kente veda edecek

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliği görevine çekilen Vali Orhan Düzgün, bugün yapılacak olan devir teslim töreninden sonra kente veda ederek görevi Vali Süleyman Kamçı'ya bırakacak.

 Dün akşam Radisson Blue Otel'de düzenlenen veda iftarına katılarak kentin ileri gelenleri ile son kez bir araya gelen Vali Orhan Düzgün, Malatya Valiliği'nden Kayseri Valiliği'ne atanan Süleyman Kamçı'ya görevini teslim edecek.

Bugün kentten ayrılacak olan Vali Orhan Düzgün, yazılı bir veda mesajı yayımlayarak şu ifadelere yer verdi:

 'Meslek hayatımın en güzel 3 yılını geçirmiş olduğum Kayseri Valiliği görevimden 30.05.2016 tarihli ve 2016/8864 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile ayrılıyorum. Kayseri'de geçirmiş olduğum 3 yıl boyunca acı, tatlı pek çok hatıra biriktirdim. Göreve başladığım ilk günden itibaren Kayserililerin sıcak, içten ve samimi duygularını hep en derinden hissettim. Bu durum benim ömrüm boyunca hafızamdan silemeyeceğim güzellikler arasında yerini alacaktır.'

Kayseri Valiliğine atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı ise bugün saat 11.00 sularında  Valilik konutunda Malatya halkıyla vedalaşarak, karayoluyla Kayseri'ye hareket edecek.

Kayseri Gündem 

Bakmadan Geçme