Uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Kayseri'de polis ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ihlamur Caddesi yakınlarında bulunan bir otoparkta iti araçta bulunan A.Y., M.G., H.G. ve M.E. isimli şahısların gözaltına alındığı öğrenildi.
M.G. isimli zanlının yere attığı sigara paketi içinden 0.38 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, araçlarda yapılan aramalarda 1.51 gram metamfetamin maddesi bulundu.
Yapılan soruşturma çerçevesinde A.Y. isimli zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.G., H.G. ve M.E. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapıldı.
İkinci çalışmada ise uyuşturucu madde ticareti yaptıkları değerlendirilen Ç.D. ve O.O.'nun bulunduğu otomobilinin Sümer Üst Geçidi'nde durdurulduğu öğrenildi. Araç içinde yapılan aramalarda 68.90 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi. Haklarında işlem yapılan zanlılarda Ç.D. tutuklanırken, O.O. isimli zanlının adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.

Bakmadan Geçme