Türkiye bizim son bağımsız kalemiz

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Çerkez vatandaşlarımızın iştirakiyle AK Parti Talas İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Anadolu coğrafyasının mazlumların sığınma coğrafyası olduğunu ifade eden Özhaseki, 'Türkiye bizim son bağımsız kalemiz' diye konuştu.

Talas'ta gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Milletvekili Adayları Havva Talay Çalış ve Aydın Kalkan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, AK Parti'nin Yeni Türkiye'yi oluşturmak için önemli bir virajda olduğunu söyledi. Bugüne kadar olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de destek isteyen Çalış, AK Parti öncesinde yaşanan ilaç kuyrukları ve hastanelerdeki rehin alınan hastalar gibi insana yakışmayan uygulamaları hatırlatarak AK Parti iktidarıyla birlikte sağlık sektöründe yapılan hizmetleri anlattı.
AK Parti Milletvekili Adayı Aydın Kalkan da AK Parti'den önce yokluğun ve yoksulluğun olduğu, insanların ötekileştirildiği bir ülkede yaşadığımızı hatırlattı. Türkiye'nin özellikle inançlar üzerine yasakların konulduğu bir ülke haline getirildiğini ifade eden Kalkan, tüm bu sorunların AK Parti döneminde aşıldığını söyledi. Kalkan, 7 Haziran'da herkesin sandıklara gitmesini ve istikrardan yana oy kullanmasını istedi.
'ZOR BİR COĞRAFYADA İSTİKRAR İÇİNDEYİZ'
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasına Çerkezlerin Kafkasya'dan sürgün edildiği dönemde yaşanmış iki acıklı hikayeyi anlatarak başladı. Karadeniz'in azgın dalgalarının aileleri nasıl böldüğünü anlatan Özhaseki, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
Anadolu coğrafyasının herkes için bir sığınma coğrafyası olduğunu belirten Mehmet Özhaseki, 'Balkanlardan, Arap coğrafyasından, Kafkasya'dan bunalan insanlar buraya gelmişler. Burada buluşmuşuz. Burası bizim son bağımsız kalemiz. Allah bu bayrağı göklerden indirtmesin. Ezanlarımızı da susturtmasın. Birliğimize, dirliğimize göz koyanlara da fırsat verdirtmesin. Etrafımıza bakarsak her taraf yanıyor. Zor bir coğrafyada istikrar içindeyiz. Bu yüzden 7 Haziran seçimleri çok önemli' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Çerkez vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden ve istekleri kırmayarak fotoğraf çektiren AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, masasına gelen çocuklarla da yakından ilgilendi.

Bakmadan Geçme