Türk Telekom, Kayseri'nin büyük markaları ile bir araya geldi

Kurumsal firmaların en önemli teknoloji ve çözüm ortağı olan Türk Telekom'un, Türkiye'nin dört bir tarafında büyük ölçekli kurumsal müşterileri ile bir araya gelmeyi hedeflediği 'Büyük Ölçekli Müşteri Buluşmaları' Kayseri'de başladı. Türk Telekom, Kayseri'deki büyük ölçekli müşterilerine 'Teknoloji Ortağı' olarak sunduğu hizmetleri anlattı.

Türkiye'nin en değerli markalarının 'Teknoloji ortağı' olan ve sunduğu yenilikçi ve esnek servislerle müşterilerine rekabet avantajı sağlayan Türk Telekom, Türkiye'nin dört bir tarafında büyük ölçekli kurumsal müşterileri ile bir araya geleceği 'Büyük Ölçekli Müşteri Buluşmaları'na Kayseri'de başladı.  

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Anadolu-Merkez 2 Bölge Müdürü Muhammet Katmer 'Türk Telekom olarak büyük ölçekli kurumsal müşterilerimize işlerini kolaylaştıran güvenli, kaliteli, hızlı ve esnek hizmetler sunuyoruz. Değerli markalarımızla bu hizmetleri paylaştığımız bugünkü etkinliğin bölge ekonomisine katkıda bulunacağına inanıyorum' diye konuştu.

'Değer katan ortaklık'

Türk Telekom olarak büyük ölçekli müşterilerle değer katan ortaklıklara imza attıklarını belirten Türk Telekom Kurumsal Pazar Yönetimi Direktörü Aykut Erdinç ise Türk Telekom'un sunduğu güvenli, kaliteli, hızlı ve esnek servislerle, Türkiye'nin birçok büyük markasına teknoloji ve iletişim desteği verdiklerini ve bu ortaklığın Türkiye ekonomisine değer kattığını vurguladı.

Birçok büyük markaya ses, internet, data iletişimi, mobil ve yönetilebilir servisler olmak üzere her kulvarda değer kattıklarını ifade eden Büyük Müşteri Satış Direktörü Gürkan Arpacı ise 'Türk Telekom olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel çözümler geliştiriyoruz. Tek elden sunduğumuz esnek hizmetlerimizle Türkiye'nin büyük markalarına güç katıyoruz. Bu buluşmalarla ortaklığımızı daha da güçlü ve etkin hale getireceğiz' diye konuştu.  

Kayseri'nin konuğu Deniz Gökçe oldu

 

Her ilde konusunda uzman bir ismin konuşmacı olarak yer alacağı etkinliklerin Kayseri'deki konuğu ise Deniz Gökçe oldu. Gökçe, Kayseri'nin büyük ölçekli işletmelerinin temsilcileri ile bölge ve Türkiye ekonomisini konuştu.

 

Türk Telekom Büyük Ölçekli Müşteri Buluşmaları Kayseri'nin ardından sırasıyla Ankara, Trabzon, Antalya, Bursa, İstanbul, Adana ve İzmir'de devam edecek.

Bakmadan Geçme