Tınaztepe Mahallesine Yeni Sosyal Ve Spor Tesisi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Tınaztepe Mahallesinde yapımına başlanılacak Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerinin 03 Ocak 2014 Cuma günü Saat: 13.00'de düzenlenecek tören ile temelinin atılacağını...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Tınaztepe Mahallesinde yapımına başlanılacak Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerinin 03 Ocak 2014 Cuma günü Saat: 13.00'de düzenlenecek tören ile temelinin atılacağını bildirdi.

Melikgazi Belediyesi olarak şu anda ilçe sınırları içerisinde 14 ayrı bölgede sosyal ve spor tesisi bulunduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç 'Bel-Sin Tınaztepe bölgesinde Organize Sanayi Girişinde yer alan 20 bin metrekare açık alanı bulunan arsa üzerinde 6 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunan sosyal ve spor tesis inşa edilecektir. Büyük ölçekli ve çok amaçlı bu tesisimiz içerisinde Aerobik salonu, Sauna, 250 metrekare çocuk havuzu, 200 kişilik seyirci tribünü, kafeterya, internet salonu, bahar evi, engelli eğitim merkezi, meslek edindirme kurs derslikleri, idari odalar, duş ve tuvalet kabinleri yer almaktadır. Bu tesis ile bölgenin sosyal hareketliliği artacaktır. Her yaş grubuna hitap eden tesisimiz sadece Tınaztepe değil komşu mahalle halkına da hizmet verecektir' dedi.

Temel atma törenine tüm Kayserililerin davetli olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe Mahallesine yaptırılacak sosyal ve spor tesislerin konutların zemin artı 2 katlı, merkezi doğalgaz ısıtmalı olacağını ve çevresi ile bütünleşen bir kompleks yapı olarak inşa edileceğini kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 20 bin metrekare açık alanı bulunan sosyal ve spor tesisin çevresi çok amaçlı park inşa edileceğini ve açık alan koşu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun aletlerin bulunacağı çevresi ile bütünleşen tesis ile birlikte inşaatın tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar 5
Banada banada 03 Ocak 2014 00:11

Sayın başkan kayseriyi parkla doldurdun helal olsun devletin verdiği ödenekleri harca bakalım boş işlere halka dağıt halka halk aç asgari ücret almıyorsun tabi ne bileceksin sahi başkan zeytinin kilosu kaça?!

Mantıcı 03 Ocak 2014 00:07

Koşu ve spor alanları yapacakmış! Millet alış verişte görsün yahu başkan başka işin yokmu bizim insanımız mantıyı hamur işini yer sonra yürüyüşe gelir iyi bir proje kayserililere hayırlı olsun hamdolsun!

Halk 03 Ocak 2014 00:04

Oraya harcıyacağınız parayı eşit payla yoksula dağıtın mesela sucuk alın özhaseki gibi yapın ha unutmadan aman dikkat edin malum en güvenilir firmalarda hile yapmışlar alırken dikkat lütfen!

Bakmadan Geçme