Tınaztepe Halkından Başkan Büyükkılıç'a Tam Destek

Melikgazi Belediye Başkanı ve Ak parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen mahalle buluşmasına Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur...

Melikgazi Belediye Başkanı ve Ak parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen mahalle buluşmasına Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Mahalle halkının sevgi gösterileri arasında 'Melikgazi seninle gurur duyuyor' sloganları eşliğinde salona giriş yapan Başkan Büyükkılıç, vatandaşların yoğun ilgisi karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Tınaztepe Mahallesinin günden güne gelişen bir semt olduğunu Melikgazi Belediyesi olarak, bu bölgede özel projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Büyükkılıç

'Gerek kendi içimizde, gerekse kamu kurum kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile dayanışma içerisinde bu şehrin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapmak suretiyle güzel Kayseri'mizi marka şehir yapma yönünde gayretlerimizi sürdürmekteyiz. Elbette ki her şeyi yaptık bitirdik demiyoruz. Ancak yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Taleplerinizi ilgili kurumlara iletiyoruz. Bu bölgede yapımı gerçekleştirilen sosyal tesisimiz, şu an itibarıyla yüzde 35 oranında tamamlanmış durumdadır. Her kesime hitap edecek olan ve içerisinde kapalı yüzme havuzu da bulunan bu tesisimiz, 7'den 70'e her kesime hitap edecek' dedi.

Başkan Büyükkılıç ayrıca tüm Kayserilileri, 28 Mart 2014 Cuma günü saat 16:30'da Cumhuriyet Meydanı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek büyük mitinge davet etti.

Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas da, yapılacak seçimlerin yerel seçimlerden öte Türkiye üzerine oynanan oyunların bozulacağı bir seçim olacağını hatırlatarak, mahalle sakinlerinden yapılacak mitinge katılarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmalarını istedi.

Mahalle muhtarı Şerafettin Baygül ise, yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme