Ticaret Borsası hakkında şok iddia

Kayseri Ticaret Borsası Meclis eski başkanı Hamdi Bakan, Kayseri Ticaret Borsası hakkında şok bir iddiada bulundu. Bakan, odanın üyelerinden topladığı parayı Uzak Doğu ülkelerinde uygunsuz işler yapılmak için kullanıldığını ileri sürdü.

Kayseri Ticaret Borsası Meclis eski başkanı Hamdi Bakan, Kayseri Ticaret Borsa'sı hakkında şok iddialar ortaya attı. Bakan, Kayseri Ticaret Borsası Üst Kurulu olan Odalar ve Borsalar Birliği'nin üyelerinden topladığı parayı Uzak Doğu ülkelerinde uygunsuz işler yapılmak için kullanıldığını ileri sürdü.

Kayseri'de Özbakan Et, Urfa ve Hatay'da Bakanlar Et olmak üzere 3 kombina sahibi de olan Hamdi Bakan bu iddiaları Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) aracılığıyla ilgili makamlara iletilmesi için de harekete geçti... Bakan, BİMER'e yaptığı şikayette şunlara yer verdi: 'Kayseri'de Özbakan Et, Urfa ve Hatay'da Bakanlar Et olarak 3 kombina sahibiyim. Cadı kazanı gibi kaynayan Kayseri Ticaret Borsası'nın üst kurlu olan Odalar ve Borsalar Birliği'nden oda asli görevini yapmayıp üretici ve ticaret erbaplarından topladıkları parayı Uzak Doğu ülkelerinde borsanın parasıyla seks turizmine gittikleri ve ulu orta halka açık yerlerde aleni anlattıkları bundan dolayı borsa üyelerinin tepki gösterip üzüldükleri tarafımızdan bilinmektedir. Kayseri Ticaret Borsası'nın gereksiz harcamalarının denetlenmesini istiyorum.'

Ödül töreni de iptal edildi

Kayseri Ticaret Borsası'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve yıllık cirosu yüksek olan ilk 10 firmaya verilen ödül töreni de iptal edildi. İptale neden olan durumun ise Kayseri Ticaret Borsası yönetiminde hiç kimsenin ilk 10'da yer almaması olduğu ileri sürülüyor. İlk 5'e giren firmalar ise şunlardan oluşuyor;

1-      Özbakan Et

2-      Kayseri Şeker Fabrikası

3-      Şahin Sucukları

4-      Bakanlar Besicilik

5-      Başyazıcılar

Kayseri Ticaret Borsası Meclis eski Hamdi Bakan'ın iki firmasının da ilk 5'te yer alması ödül töreninin düzenlenmemesinin bir diğer sebebi olduğu öne sürülüyor.

Haber: Bünyamin Gültekin

Bakmadan Geçme