Temad'lı kadınlardan 'hassas' yardım

Kısa adı TEMAD olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kayseri Şubesi Kadınlar Kolu esnafların katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Karne hediyesi altında 47 öğrenciye verilen yardımlar kura ile belirlendi.

 TEMAD Kadınları, Erciyes Kayak Merkezinde bir kafede gerçekleştirdikleri yemekli toplantıyla ilköğretim öğrencilerine yardım kampanyası düzenledi. Dernek yönetim kurulu üyeleri ve eşlerinden oluşan kadınların esnaflardan topladıkları giyim ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi. Titizlikle yapılan çalışmalar sonrasında gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıklarını belirten TEMAD Kayseri Şube Başkanı Libas Çeğil,'İhtiyacı olan öğrencilerimizi kendilerinin dahi haberi olmadan araştırarak tespit ediyoruz. Hediyelerimizi verirken de karne hediyesi veya başarı karşılığı hediye olarak veriyoruz. Yardımlarımızda öğrenci ve ailelerin olumsuz etkilenmemeleri için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Amacımız, insanlara yardımcı olmak' dedi.

                Toplantıda öğrencilere verilecek yardımlar, kura ile belirlendi. Esnaftan alınan yardım malzemelerinin adı bir küre içerisine kapalı olarak yazıldı ve kura çekimi yapıldı.

(Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme