Taştan, MHP'den aday adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Kayseri Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Mete Taştan, 'Milletinin makus talihini yenecek olan milli irade kalesinde bir yapı taşı olmak için Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı oldum' dedi.

Mete Taştan, MHP İl Binası'nda düzenlenen basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Kayseri Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Konuşmasına teşkilat üyelerini selamlayarak ve '8 Mart Kadınlar Günü' vesilesiyle bir açıklamada bulunarak başlayan Taştan: 'Alemlere Rahmet Olarak gönderilen Peygamber Efendimizin Annesi Amine Anamız gibi Mübarek, Merhametli ve Şefkatli Tüm Analarımızın ve Asil Türk Kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyor, Toplumsal Huzurumuza Musallat Olan Kadına Yönelen Şiddet Dalgasını Nefretle Kınıyorum' dedi.

Taştan, konuşmasının devamında Milletvekili Aday Adaylığı süreci ile bilgiler vererek şunları söyledi: 'Milletinin makus talihini yenecek olan milli irade kalesinde bir yapı taşı olmak için Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı oldum.

Adaletsiz düzene dur demek, hak kuvvetlinin değil, hak haklınındır ilkesini yeniden hakim kılmak, üstünlerin hukukunu yıkıp hukukun üstünlüğünü inşa etmek için Türk Milletinin Tek Çaresi Olan MHP'den milletvekili adayı adayı oldum.

Kişisel borçluluk artmış, kredi çekerek hayatına değer katma kronik bir hastalığa dönüşmüş, tüketim almış başını gitmiştir. Borç yiğidin kamçısıdır diye borçlanmayı hafife alanlar yiğidin sırtında kamçı yiyecek yerin kalmadığını göremeyecek kadar kör olmuşlardır.

Türkiye'yi gerçek manada büyütecek, toplumun tamamında kalkınmaya yönelik zenginleşme ve huzur getirecek olan ekonomik modeli kuracak MHP'den milletvekili aday adayı oldum.

Hiç bir ahlaksızlığa geçit vermeyecek olan, zedelenmiş, itibarı sarsılmış siyasi adabı yeniden kuracak olan MHP'den milletvekili aday adayı oldum.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme