TALASLILARDAN BAŞKAN PALANCIOĞLU'NA DESTEK

Bazı kesimlerce Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na yönelik başlatılan linç kampanyası karşısında Talaslılar başkanlarına sahip çıktı.

Belediye başkanlığına adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren bazı yerel basın kuruluşları tarafından hedef tahtasına konulan Mustafa Palancıoğlu'na Talaslı vatandaşlardan destek geldi.

Yapılan karalama kampanyasının sandıkta kaybedilen bir seçimin acısı olduğunu belirten bazı vatandaşlar, Belediye başkanlarının kendileri ile iç içe olmasından her hangi bir rahatsızlık duymadıklarını, aksine yıllarca kendileri ile yakından ilgilenecek yöneticilerin özlemini çektiklerini belirttiler. 

Talaslı vatandaşlar yapılan saldırılar karşısında başkan Palancıoğlu'na şu ifadelerle desteklerini belirttiler:

S. Ç. : Başkan bey ve ekibi gerçekten siyasi kimliğini bırakıp daha güzel ve rahat yaşanılabilen Talas İçin çalışıyorlar emeğinize sağlık.

Y. D. :  bu haberleri yayınlayan gazetenin amacının ne olduğunu herkes biliyor. Sandıkta kazanamayanlar bu tür iftiralarla çamur at izi kalsın haberlerle kendini avutuyor.

A. G. Meyveli ağaç taşlanır, adamlar çamur at izi kalsın diye uğraşıyorlar.

Ü. D. : Mustafa başkanla yola devam. Onları da gördük on yıldan beri Talas'ı, Anayurdu ne hale getirenlerinde gördük. Biz hizmet bekliyoruz yanındayız sen bizim okulumuzu, camimizi, yolumuzu, parkımızı yapmaya devam et başarılar. 

Bakmadan Geçme