TALAS TOPUN AĞZINDA

Ak Parti Talas'ta son milletvekili seçimlerinde yüzde 17.02 oy kaybederken, 2014'teki  yerel seçimlerde de MHP ile arasındaki oy farkı sadece yüzde 5.81 olmuştu. Başkan Palancıoğlu'nun ilçe halkıyla samimi ve mütevazı ilişki kuramadığı yönündeki şikayetler de, Talas'ta isim değişikliğini zorunlu hale getirdiği iddia ediliyor.



Tomarza, Akkışla, Felahiye, İncesu, Bünyan ve Talas belediye başkanlıklarını yüzde 2.8 ile yüzde 12.92 aralığındaki oy farklarıyla Ak Parti kazanmıştı. Ancak 24 Haziran 2018 seçimlerinde bu ilçelerde yaşanan ciddi oy kayıplarının, 2014 yerel seçimlerindeki Ak Parti-MHP farkların çok üstüne çıkması ile bu ilçelerde değişiklik yapılmasını zorunlu hale getirdiği öne sürülüyor.




Yorumlar 1
c 12 Eylül 2018 09:37

kayseri topun agzında çünkü belediyeler halkı sömürüyor neden derseniz örnek bana 207 tl su parası geldi ve 226 tl olarak ödeniyor 18 telesi çevre temizlik parası olarak alınıyor bu vatandaşa günah degilmi birzamanlar sayın mehmet özhaseki Allahın suyuna para olurmu demişti şimdi ise en yüksek ücreti kayseri ödüyor elektirik desen aynı bu vatandaşın hali ne olacak ankara büyükşehir belediyesi yüzde 17 indirime gitti suyda kendisine teşekür ediyoruz

Bakmadan Geçme