Talas'ın İki Önemli İhalesi Pazarlıkta

Talas Belediyesi, ilçenin turizmi ve kültürel gelişimi için çok önemli iki ihaleyi yaptı. Komisyon Başkanı Rifat Yıldırım, 15 gün içinde pazarlık usulüyle yeniden ihale yapılmasına karar verildiğini söyledi.Belediye meclis salonunda gerçekleşen...

Talas Belediyesi, ilçenin turizmi ve kültürel gelişimi için çok önemli iki ihaleyi yaptı. Komisyon Başkanı Rifat Yıldırım, 15 gün içinde pazarlık usulüyle yeniden ihale yapılmasına karar verildiğini söyledi.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen butik otel ve kültür merkezi ihalelerine Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım başkanlık etti. İhalelerle ilgili bilgiler veren Başkan Yıldırım, Talas'ın tarihi dokusunu ve kültürel mirasını ayağa kaldırmak için daha önce başlatılan projelerin devamı niteliğindeki otel ve kültür merkezi yapımının ilçenin gelişimine çok büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Başkan Yıldırım, otelin Tablakaya Mahallesinde 1911 metrekare, kültür merkezinin ise Yenidoğan Mahallesinde yer alan 1924 metrekarelik alana yapılacağını belirterek, 'Otelin yaklaşık maliyeti 4 milyon 270 bin 102 TL, kültür merkezinin yaklaşık maliyeti ise 4 milyon 579 bin 736 TL.' diye konuştu.

Başkan Yıldırım, kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalelerin ardından komisyonla yaptığı görüşmede, 15 gün içinde pazarlık usulüyle yeniden yapılması kararı aldıklarını söyledi.

Bakmadan Geçme