'Susturamazsınız' raflarda

Muzaffer Kahraman'ın 'Susturamazsınız' isimli kitabı raflardaki yerini aldı. 2015 yılında Kahraman'ın ulusal gazetelerde yayımlanan köşe yazılarından derlenen eser, Kayseri'de yeni kurulan Beyazıt Yayınlarının ilk kitabı olma özelliği taşıyor.

 'Susturamazsınız' kitabının yazarı Muzaffer Kahraman ve Beyazıt Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Vedat Sağlam Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Yörük'ü ziyaret etti. Ziyarette yayınlanan kitap hakkında bilgiler veren Kahraman, 'Kitap 2015 yılında ulusal gazetelerde yayımlanan köşe yazılarımdan derlendi. 2015 yılı ülke kaderini belirleyen iki genel seçimin yaşandığı, yedi düvelin bir araya gelerek 'Türkiye'ye diz çöktürme' operasyonlarını gerçekleştiği, birçok açıdan belirsizliklerin yaşandığı zor bir yıl oldu. Hala gündemimizi meşgul eden güncel konuları kitapta bulabilirsiniz.' dedi.

Muzaffer Kahraman Kimdir?

Kayseri doğumlu olan yazar Muzaffer Kahraman'ın 2014 yılından beri çeşitli ulusal gazetelerde yüzlerce köşe yazısı ve makalesi yayımlandı. Kayseri özelinden başlayarak daha çok ülke sorunlarına kafa yoran, dertlenen Kahraman, çalışmalarına sosyolojik çıkarımlar yaparak devam ediyor. Halen ulusal bir gazetenin köşe yazarlığını yapan Kahraman, okuyucuları ile köşesinde düzenli olarak buluşmayı sürdürüyor.

Haber-Nurullah Başak

Bakmadan Geçme