Sp Genel Başkanı Mustafa Kamalak:

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kamalak, 'Biz milli görüş olarak baş kestiren üsluptan yana değil, savaş durduran üsluptan...

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kamalak, 'Biz milli görüş olarak baş kestiren üsluptan yana değil, savaş durduran üsluptan yanayız' dedi.

Kayseri Ticaret Odası ziyaretinde bulunan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 'Tabii bir seçim sürecine girdik. Bugün akşam Kayseri belediyelerimizin tanıtım toplantısı var. Saadet Partisi olarak tabii ki üreten insanlara şükran borcumuz var. İnsan ne kadar çalışırsa ülkesine o kadar çok hizmet etmiş olur' diye konuştu.

Ekonomi ile ilgili değerlendirmede bulunan Kamalak, 'Ekonomi bakımından ağır sanayi, yerli sanayi diyoruz. Bizim 2 liraya verdiğimiz demir bize 40 lira olarak geri dönüyor. Tabii ekonomi her şey değil. Bunun için barışçıl bir dil, kırmadan dökmeden hepimizin bu ülkenin insanları olduğunu unutmadan yapıcı bir dille, kardeşlik duygusuyla yaklaşmamız lazım diyoruz. Biz milli görüş olarak baş kestiren üsluptan yana değil, savaş durduran üsluptan yanayız' şeklinde konuştu.

17 Aralık operasyonu ile ilgili de konuşan Kamalak, 'Üslup çok önemlidir. Bir yerde bir hata yapıldı ki böyle oldu. Dilden daha keskin, sözden daha ağır bir nesne yoktur' ifadelerini kullandı.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise, 'Seçimler tabii zor bir şey. Tabii mayıs ayındaki seçimlerden sonra Kayseri Ticaret Odası üyelerine ve Kayserili hemşehrilerimize hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Kayseri Ticaret Odası 117 yıllık bir geçmişe sahip ve 16 bine yakın üyesi bulunuyor' dedi.

Bakmadan Geçme