Sp Çanakkale Şehitlerini Andı

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan Çanakkale şehitlerini andı.Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan 'Çanakkale zaferimizin 99. Yılında o gün şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyoruz. Cenabı yaratan inşallah bizleri...

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan Çanakkale şehitlerini andı.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan 'Çanakkale zaferimizin 99. Yılında o gün şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyoruz. Cenabı yaratan inşallah bizleri cennetinde vatan için şehit olanlarla beraber olmayı nasip eder. 99 yıl önce 14-15 yaşındaki gençler vatanı için, milleti için, kuranı ve dini için savaşıyorlardı. Bugün için baktığımızda gençler sokak ve çarşılarda kavga dövüş halindeler' dedi.

Arıkan '99 yıl önce kavga etme gerekçelere baktığımızda bu durumların şuan hiçbirisi ortada yok. Şimdi insanlar kendi menfaatlerini ve egolarını tatmin etme konusunda gençleri kullanma hatasına düşüyorlar. Tarih bunların hesabını soracaktık. Bizim bugün dolayısıyla Saadet Partisi olarak temennimiz 99 yıl önce ki ruh ile gençlerimizin yetişmesi ve bütün insanların seferber olması kanaatindeyiz. Birlik ve beraberliğin geçmişte olmadığı kadar gerektiği kanaatindeyiz' diye konuştu.

Arıkan 'Toplum geçmiş yıllarda hiç bu kadar ikiye ayrılmamıştı. Bu kavga 2 tarafı da acımasızca birbirine kırdırıyor. Kavga eden tarafları tutma gereksinimi kendimizde görmüyoruz. Saadet Partisi hakkın tarafında olan bir partidir. Bu Kavgayı çıkaran 3. Bir güç olduğuna inanıyoruz. Bu gücün adı da Siyonizmdir. Bizim hedefimiz ve planımız Siyonizm'i bitirme noktasındadır. Kavganın 2 tarafı da Siyonizm'in taraflarıdır. İnşallah Çanakkale ruhu yeniden insanlar üzerinde canlanır. Düzen yine eskisi gibi olur diye temenni ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme