Sosyal Politikalara yeni müdür

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü vekaletten yürüten Yasemin Gülbahar'ın, kurumu kötü yönetimi ve haksız uygulamaları ile ilgili yaptığımız haberlerin ardından Valilik tarafından önceki gün sabah saatlerinde iki müfettiş gönderilerek inceleme başlatıldı. İncelemeler sonucunda İl Müdürlüğüne Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yapan Serdal Çelik vekaleten atandı.

Haberimiz ses getirdi
Gülbahar'ın kötü yönetimiyle ilgili yaptığımız haberlerden sonra kurumdan çıkartılanlardan ve kurum personelinden bilgi ve belge yağmaya başlamıştı. Elimizdeki belgeler çerçevesinde Gülbahar'a sorular yöneltmiştik. Gülbahar ise avukatı aracılığıyla yazılı açıklama göndermiş ve açıklamasında hakkındaki iddiaları cevaplamıştı.
Gülbahar, müdür yardımcısı oldu
Devletin 'şefkat eli' olarak bilinen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün kendisinden beklenenleri yerine getiremediği yönünde yaptığımız eleştirel haberlerin ardından kuruma yeni müdür atandı. Müdürlüğü vekaletten yürüten Yasemin Gülbahar'ın yerine Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yapan Serdal Çelik vekaleten atandı. Gülbahar ise İl müdür yardımcısı Vekilliğine getirildi. Bu değişiklik müdürlüğün resmi internet sitesine de yansıdı.
Devletin şefkat eli asli görevini yapsın
Dezavantajlı grupların ihtiyaçlarını karşılama ve onların iyi bireyler olması için topluma adapte edilmeleri misyonunu taşıyan kurumdan beklentimiz bu görevi hakkıyla yerine getirmesidir. İç çekişme ve kaostan arındırılması gerekilen kurum deneyimli ve yaptığı işin bilincinde olan kişilerin eline teslim edilmesi kamuoyu vicdanının beklentisidir.
Mağduriyet kitlesi oluşmasın
Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kayseri ziyaretinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Yasemin Gülbahar'ın görevden alınması ile ilgili konuştu.
Kahveci şunları söyledi: 'Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında arkadaşlarımız açığa alındı. Soruşturuyoruz, hiçbir bağlantıları yok; ne dernek, ne vakıf, ne sendika, ne banka, ne bylock. Eğer yöneticiler OHAL şartlarını fırsata çevirerek husumet beslediği ya da bypass etmek istediği çalışanları bu şekilde görevlerinden uzaklaştırmaya çalışırsa bu, toplum vicdanında yer bulmaz. İşin esası da kaçırılır, bu iş sulandırılır. Suçlu olan yargı önünde de, idari anlamda da cezasını çekmelidir. Ama suçsuz, günahsız insanları da bu işin içerisine dahil ederek onları mağdur etmeyelim, bir mağduriyet kitlesi oluşmasın.'
Kayseri Gündem


Yorumlar 33
Vatandaş 24 Ekim 2016 15:30

Allah belasını versin o kadının il mdr. yardımcılığında bile kalmamalı.

emir kaya.38 19 Ekim 2016 00:15

sosyal hi̇zmetlerde çalişiyorum böyle bi̇r sikandal olay görülmedi̇. i̇nsAllah böyle olaylar olmaz umarim.sosyal hi̇zmetleri̇n i̇smi̇ lekeleni̇yor .yasemi̇n gülbahar gi̇bi̇ ki̇şi̇ler bu kurumun i̇şmi̇ni̇ zedeli̇yo .böyle ki̇şi̇ler kaldikça kurum gereği̇ye gi

murat 14 Ekim 2016 13:14

adalet yerini buldu adam gibi müdür geldi.inşAllah önceki yanlışları düzeltir.vatandaş hizmet bekliyooo.bütün personel müdüre hanıma kızdığından iş yapmıyodu.olan vatandaşa oluyodu.4 tane yandaşı var onlarıda görevden alırlarsa kurum on numara olur.....A.P=A.T=M.D=N.K. İSİMLERİ

SERKAN 14 Ekim 2016 08:33

o savunduğunuz müdür o kadar masumki şehit ve gaziler için alınan ve üzerinde bakanlık amblemi bulunan çikolatarı gelen misafirlerine ikram etti ve ziyarete gittiği yerlere götürdü. hadi yalan desin

Yok artık 14 Ekim 2016 01:10

Bu sendika daha dün ziyaret icin dort buklumdu mudure hanim adam yerine koyup bunlari agirladi bunlar i.nelik pesinde. Hala internette resminiz var kadinla utanin. Nasil dernek okul baglantisi yok? Polis raporu ne? Emniyet konuşsun biraz oyle koseye cekilip oturmakla olmuyor

Yok artik 14 Ekim 2016 01:08

O zaman vali hayveden mi aldi kime o kadar adamı aldiŕirlar. Yemedik al iste tüm fetöculer burda borozan çalıyor. Kadın geldi oraya düzen geldi kapi pece kilitlenir oldu kim icerde kimle ne yapiyordu geceleri belli degil. Gunduzde ayniydi cocuk evlerinde kimin eli kimin cebindeydi. Hani ona buna paslanan kadin calisanlari diyorum. Mudurler cok vasifliydi coluk cocuk istismarindan ceza almis mudurlere coluk cocugu verener kim aceba? Ne rantlar dönuyor da mudur aradan cikartildi

Ferhat Erbil 13 Ekim 2016 22:50

Ben ferat Erbil. Beni haksız yere görevimi değiştirdi adalet yerini buldu

AKGL 13 Ekim 2016 16:46

doğrulari ortaya çıkarmakta araci olduğunuz için tşk ederiz gündem gazetesi.

AKGL 13 Ekim 2016 16:44

yasemin gülbahar gitsin dizilerde oynasin bence. milleti aşağılayarak mudurluk yapilmaz terbiyesiz kadin. sen önce insan olmayi öğren çünkü insanlik gerektiren bi kurumda çalişiyorsun. sempati, empati geliştirmen lazim senin. orda çalişanin bir arkadaşiyim her gün arkadaşimin derdini sikintisini dinledim hep senin yüzünden kaynaklanan sikintilarini. ve bugunu dort gözle bekledik. o kurumda çalişmiyorum ama sana ohhhhhh olsun. inşAllah adam gibi insan gibi davranmayi öğrenirsin çalişanlara karşi. sana yazacak çok şey var ama içimden söylüyorum!!!

amet tunç 13 Ekim 2016 14:23

adalet yerini buldu.iddaların hepsi doğruydu.yarın soruşturma sonucunda göreceksiniz.yalakalık yapmayın.kıyakcılığın sonu ayakçılıktır.herkez cezasını çekmeli

yağız 13 Ekim 2016 10:28

açığa alınanların bazıları araştirmaci gibi bir statü ile dönecek. geçmişte olduğu gibi oda beğenmeyecekler. araştırmacı statüsünü fetöcüler dönünce rahat edelim diye çıkartmışlar. (başbakanlık tespiti) acil olarak bu statü kaldırılmalı

Abdullah koçak 13 Ekim 2016 00:41

Darbe girişimi sonrası bakanlıkça açığa alınan ihraç edilenler oldu.Yasemin hanım göreve geldiğinde feyöyle mücadele için komisyon kurmadı.Kadrolu il müdürü olmak istiyormuş.Fetöyle mücadele algısı ile yükselmek istedi. Muhtemel müdür adaylarını diskalifiye etti. İdarecileri fetö algısıyla açığa aldırdı.Kurumu kendisine tam itaat ettirdi.Çalışanlara müdürleri aldım sizide alırım rüzgarını estirdi.Akabinde otuzdan fazla şirket çalışanının işine son verdi.Kardeşi,akrabaları ve il müdürü olmasına yardımcı olacak kişilerin referansıyla işe alımlar yaptı. Eeee ilahi adalet.

Abdullah koçak 12 Ekim 2016 20:02

Fetöden ihraç edilenlerin aktif olduğu dönemde kendi komisyonlarıyla işe aldıkları şirket çalışanlarının çoğu,tamamına yakını görevde.Yasemin hanımın işe aldığı kişilerin aynı memleketten oldukları iddaa ediliyor.

Abdullah koçak 12 Ekim 2016 16:36

Az bile yazmızşşınız

İsimsiz 12 Ekim 2016 16:34

Destek mesajı atanlar iddaların hepsinin delili var. Kaldı ki o deliller savcılık, bakanlık ve valilikte de var bunun sonucunda görevden alındı. Ayrıca anlamadığım şu; bayan hakkında yapılan iddalar somut bilgilere dayalı eğer siz de iddianızda haklı iseniz delil getirin. Hepsini tek tek çürütün. Bayanı savunabilirsiniz amenna ancak öyle afakii sözlerle değil hakkındaki iddaların zıttı ile. Kal dı ki yine söylüyorum bütün iddaların delili var.

HÜSEYİN 12 Ekim 2016 15:45

bu zaat asaleti̇ tasdi̇k olmayan aday memur i̇ken i̇l müdür vekili yapildi. aday bi̇r memurun i̇l müdür veikil yapilmasi baştan yanliş i̇di̇ zaten.

Hakan 12 Ekim 2016 15:27

Nasil fetoyla mucadele ediyor.herkes fetocu bu kadin durust

Hakan 12 Ekim 2016 15:21

Mudure hanim o kadar iyi olsa durust olsa masum insanlari isten cikarip kendi kardesini ise almaz.ben o kadinin gidecegi kuruma acirim.

Hakan 12 Ekim 2016 15:17

sizin gibi durust gazeteciler olmasa vay bu milletin haline.helal olsun size.kac gundur yazilanlar dogruymus.kadin kurum çalışanlarına iftirayi atti kendide gittiiii.

adalet 12 Ekim 2016 14:58

Mudire hanimin yaninda oldugumuz icin mi yorumlarimiz yayinlanmiyor. Eger oyleyse bu gazete de fetocudur

turan 12 Ekim 2016 14:57

Gazeteeee. Yanli yayin yapma. Isine gelmeyen yorumlari neden yayinlamiyorsun

furkan 12 Ekim 2016 13:45

Dun de yazmistik degil dun de sacmalamistik diyecektiniz sanirim. Siz bu muduru taniyor musunuz? Vatani milleti satan Serefsiz itleri yok etmek icin actigi savasta verdigi mucadeleden haberiniz var mi? Siz sozum ona bir medya kurulusu olarak sebep oldugunuz bu rezillik neticesinde fetoculere destek vermis olmuyor musunuz????????????

adalet 12 Ekim 2016 13:13

servet kardesimin sorusunu bende yoneltiyorum. Yandas medya olarak ne kadar para yedin gazete

Aladdin 12 Ekim 2016 13:08

Abi insanlar başka uğraşacak bişey bulamamış işinde gücünde olan insanla uğraşmaya başlıyo

tufan 12 Ekim 2016 13:07

Yuvalarda cocuklar taciz edilsin, kadinlara tecavuz edilsin, kucuk kizlar pazarlansin ve siz de bunlari bitirmeye yemin etmis bir muduru gorevden alin. Sizin kariniz kiziniz cocugunuz yok mu?

Berin 12 Ekim 2016 13:06

Fetöcüler kendi yaptıkları vatan hainliğini görneden masum insana attıkları iftiraya günah yaa

MEHMET EMIN 12 Ekim 2016 13:03

Bahsettiginiz kurum zaten ari kovani gibi olmus. Devletin parasini bazi sahislara peskes cekenlere alisilmis. Mudire hanim devletimizin milletimizin menfaatlerini gozetip ari kovanina comak sokunca tum arilar basina usustu. Isini hakkiyla yapan insani barindirmadilar. Yaziklar olsun

Serkan Kurtulus 12 Ekim 2016 12:59

Bu ulkedeki asil fetoculer Yasemin mudure fetocu yaftasi yapistiranlardir. Mudurum sana helal olsun ki bu karaktersizlere karakterli Turk evladi nasil olurmus gosterdin.

hakan 12 Ekim 2016 12:55

Fetoculerle mucadele eden mudur alindi. Meydan yine fetoculere kaldi. Mudurum sen basini dik tut. Turk milleti senin arkanda.

Melike 12 Ekim 2016 12:54

Mudire hanim birilerinin devlet dairesi uzerinden rant saglamasina goz yummadigi icin gorevinden alindi. Herkes senin kadar yurekli degil maalesef Yasemin Gulbahar....

Leyla 12 Ekim 2016 12:51

Bank asyada 2013 ten sonra hesap açtıranlara Cumhurbaşkanı Fetöcü diyor siz hala savunuyorsunuz bu ne perhiz ne lahana turşusu asıl fetöcü kim ortada

hakan 12 Ekim 2016 12:49

Fetoculerle mucadele eden mudur alindi. Meydan yine fetoculere kaldi. Mudurum sen basini dik tut. Turk milleti senin arkanda.

Servet 12 Ekim 2016 12:22

Sana giren çıkan ne oluyorsa gazete, ne kadar yedin?

Bakmadan Geçme