Soma Faciasında Hayatlarını Kaybeden İşçiler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Kayseri'de Soma'da yaşamını yitiren madenciler için Cuma namazı sonrasında gıyabi cenaze namazı kılındı.Soma'da meydana gelen maden faciasından sonra yaşamını yitiren madenciler için Kayseri'deki tüm camilerde Cuma namazı sonrasında...

Kayseri'de Soma'da yaşamını yitiren madenciler için Cuma namazı sonrasında gıyabi cenaze namazı kılındı.

Soma'da meydana gelen maden faciasından sonra yaşamını yitiren madenciler için Kayseri'deki tüm camilerde Cuma namazı sonrasında gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi cenaze namazının kılındığı camilerden birisi olan Hunat Camii'nde, vatandaşların yoğun katılımı oldu. Namaz sonrasında hayatını kaybeden işçiler için dualar edildi.

Ayrıca Pınarbaşı ilçesinde, İlçe Müftülüğü'nce Pınarbaşı'nda görev yapan imam hatipler merkez Karslı camiinde mevlit okudu. İlçe Müftüsü Reşat Üstün Cuma namazı öncesi merkez Karslı Camiinde yaptığı konuşmada ''Soma da meydana gelen kaza hepimizin yüreğine ateş gibi düştü. Milletimizin Başı Sağ olsun. Şehit olduğuna inandığımız bu kardeşlerimizi Peygamber Efendimiz'e komşu olmasını temenni ediyor ve dua ediyoruz. Vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet kalan ailelerine ve bize sabrı cemil niyaz ediyoruz''dedi.

Yorumlar 3

Bakmadan Geçme