SİYASETTE ÖZLENEN TABLO

Ülkede kaos çıkarmayı amaçlayan kalkışmacılar milletimizin topyekun direnişiyle başarısız olunca iktidar ve muhalefet partilerinin birlik görüntüleri siyasette özlenen tabloları ortaya çıkardı. Bu kapsamda CHP Kayseri İl yönetimi AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'i ziyaret etti. Ziyarette samimi ve sıcak mesajlar verildi.

 CHP İl yönetimi Feyzullah Keskin Başkanlığında  Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'i makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen görüşmelerde karşılıklı birlik ve beraberlik çağrıları yapıldı.
Birlikten güç doğar
CHP'nin darbelerden her zaman çektiğini kaydeden Keskin, 'Biz CHP olarak darbelerden her zaman ıstırap çekmiş ve sıkıntı yaşamış bir partiyiz. 15 Temmuz darbesi bir partiye veya bir kişiye yapılan eylem değildir. Artık şu bir gerçek ki, emperyalist güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunlar ve kullandıkları maşalar bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. 15 Temmuz Türkiye'ye karşı yapılan bir darbeydi. Demokrasimize karşı yapılan eylemde hep birlikte olduk. 'Hayır' bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır. Bu 'şer' bizim bir arada yaşama zorunluluğumuzu bir kez daha ortaya çıkardı. Eğer biz farklılıklarımızla bir arada yaşamazsak yarın da farklı bir şekilde karşımıza gelecekler. Konu vatan olunca, sağcı, solcu, Türk, Kürt, Alevi, Sünni hiç kimse birbirlerinin o özelliklerine bakmadan tek yumruk olarak al bayrağın altında hem Cumhuriyetine hem de demokrasisine sahip çıktı.' ifadelerini kullandı.  Milletin gücü Ülkedeki birlik ve beraberliğin millete faydalı olacağını belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, 'Siyasi partiler arasında birlik ve beraberlik var. Hükümetimiz buna olağanüstü gayret gösteriyor. Her işte bir hayır vardır. Bu milleti bütünleştiren bir hareket oldu. Bütün herkes birbirine sarıldı ve kucaklaştı. Türkiye'de bir ayrışmaya gidiliyordu. 1980'li yıllarda Türkiye yine bir ayrımlaşmaya gitmişti ama bu çok kanlı olmuştu. Bu sefer çok şükür ki kısa bir süre içerisinde bu işi çözümlenmiş oldu. Buna millet sahip çıktı. Topyekun Türkiye sahip çıktı. Diyarbakır da sahip çıktı, Şırnak da sahip çıktı. Türkiye'mizin bir bütün olduğunu ve parçalanamaz olduğunu herkese göstermiş olduk. 15 Temmuz bize bu farklılıklarımızın bizim için bir zenginlik ve güzellik olduğunu gösterdi.' diye konuştu.
Kayseri Gündem

Bakmadan Geçme