SINAV KAÇIRTAN YAZI

Erciyes Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan Fen-Edebiyat Fakültesi'nin eski binasındaki yazı kaldırılmayınca ALES'e girecek öğrencilerden bazıları bu binaya girmeye çalıştı. Durumu sonradan fark eden öğrenciler büyük şok yaşadı.

Erciyes Üniversitesi Rektörlük kavşağında bulunan Fen-Edebiyat Fakültesi bir süre önce kampüs içerisinde başka bir yere taşınmıştı. Eski fakülte binası üzerindeki yazı kaldırmayınca dün Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ilkbahar dönemi sınavı için yanlışlıkla bu binaya gelen bazı öğrenciler mağdur oldular.
Sınava girecek bazı öğrenciler Fen-Edebiyat Fakültesi binasına geldiklerinde, fakültenin başka bir binaya taşındığını öğrenince büyük şok yaşadı. Sınav yerine ulaşabilmek için zamanla yarışarak yağmur altında yeni binayı aramaya başlayan adaylar, ÖSYM'nin yeni kuralı 09.45'te sınava girişlerin sonlanması yüzünden büyük mağduriyet yaşadı. Bu yüzden sınava geç kalan öğrenciler duruma isyan ettiler.
Kayseri Gündem

Yorumlar 1
Murat TEKER 07 Mayıs 2017 18:44

21. yüzyıla nasıl girdik anlamadım. Herşey ışık hızında hareket ederken bizde iletişim tanıtım kağnı rarabasıyla yapılıyor. Herhalde kurtuluş Savaşından kalma bir alışkanlık.

Bakmadan Geçme