Semerkand TV'den Ramazan'ın ruhuna uygun dizi

1890 yılı İstanbul'unda, sur içindeki bir Osmanlı sokağında yaşanan Ramazan ayı maceralarını ekranlara taşıyan Semerkand TV, her akşam iftar saatinde evinize konuk oluyor.

  

Hem tarihî, hem mizahî, hem de mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun içeriğiyle dikkat çeken Ramazan Sokağı dizisi bu akşam saat 19:30'da 6. bölümü ile ekranlara geliyor. Ramazan Sokağı'nın bu bölümünde Kıraathaneci Duz Müdür Haydar annesinin vasiyeti ile babasının istekleri arasında bocalarken Hamal Hasan, Manav İsmet ve Dirhem Süleyman, Haydar'ın sıkıntılarını birbirinden komik olaylar serisine çevirmeyi başarıyor.

 

İlk bölümü 5 Haziran Pazar günü yayınlanan dizinin her bölümünde farklı bir konu ve farklı hikyeler iftar sofralarını neşelendirecek. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı dizide; Aşçı Dirhem Süleyman (Metin Yıldırım), Aşçı Yamağı Sakar Numan ( M.Ali Er) , Manav Pehlivan İsmet (İsmail Kavrakoğlu), İmam Şamil (Hakkı Mercan), Hezarfen Sami Efendi, Hayali (Yusuf Duru), Kıraathaneci Duz Müdürü Haydar ( Hasan Nihat Sütçü) ve Çırak Hüseyin ( Ömer Acar) eski Ramazanları evimize getiriyor. (Kayseri Gündem)

Bakmadan Geçme